surmene-1967 miranmiran1306 canım ben bimin bulut markası mavi olanı kullanıyorum özellikle çok hafif diğerleri çok ağır gebelik boyunca midemi çok bulandırıyor en iyi onu kullandım çok memnunum diğeri boykot zaten yumoş vernel vs
MerveA7 miranmiran1306 bimin bulut yumuşatıcısı mavi olan kullanıyorum kokusu da gayette güzel ağır bir koku değil
myavocado surmene-1967 miranmiran1306 ay mavi Bulut’un ben de bağımlısıyım, bir de bingo var mavi kuzumun kokusu mu öyle bir şey yazıyor üstünde o da çok güzel geliyor bana.
Bahar2210 miranmiran1306 çevrenizde file market varsa actisof bryaz olan yumuşacık yapıyor hemde çok hoş kokuyor
amayinedeiyiilerledim miranmiran1306 BİM’in mavi bulut bende seviyorum. Ama mide bulanması kişiden kişiye değişir
Sadeceanne2 Rumeysacelikk46 kırmızı olan dimi 🥴🥴çok ağır değil mi onun kokusu ya. Nasıl dayanıyorsunuz Hamilelikte kokusuna Ablam kullanıyor yeğenlerim yanımdan geçse bir fena oluyorum
busduuk1914 miranmiran1306 yumosun pembe olanını kullanıyordum ama sakura çıkınca ona geçtim biraz yoğun kokusu ama efsane güzel çamaşırlardan asla gitmiyor. Pembenin ağır yoğun bir kokusu yok
biranneikievlat miranmiran1306 Bende onur marketin hamarat markalı yumuşatıcısını kullanıyorum beyaz renkli olan çok hafif bir koku adını bilmiyorum ama 🤷🏽♀️
Azra8Engin miranmiran1306 viking leylak lavanta efsane ama çoğu yerde bulamıyorum Peros gül de çok iyi
Rumeysacelikk46 Sadeceanne2 koku bağımlısı olduğum için sorun olmuyor 😂 çiçeksi kokular midemi bulandırıyor sıvı deterjan da da peros kullanıyorum mesela onun kokusu da çok güzel 😍
BabyAta Hiç kullanmıyorum, sıvı detarjan kullanıyorum gayet güzel kokutuyor zaten. Yumuşatıcı yapış yapış bir şey ya hiç sevmiyorum çok kokuyor alerjik bünyem zaten kaşındırıyor zaten