deletedmom947 TayMer Adatıp hastanesi Reyhan hanıma gidiyorum 36. haftadayım memnunum. Adatıpta Tuba Düzcan ya da Öznur Eren’i de(kendi kliniği var) tavsiye ederim.
rurualtae Ela11 haklısın o an o acıyla ne kadar aklımıza gelir ama o kadar kadın Doğum yapıyo bida ha doğuruyor iğneden korkan arkadaşım var oda normal doğurdu ne kadar canım tatlı sen biliyon korkma diyo hep allah kurtarsın hepimizi sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏😊
AysegulAloluAcikgoz Devlet hastanesinde Bülent Senere gidiyorum surekli Konakta da arada Remzi Erene gidiyorum esimde gorsun diye gidiyoruz bazen.
melkebtt TayMer egitim arastirmada mehmet suha bostan kesinlikle ilgili bir dr docent zaten isini severek yapanlardan Dogum evinde aslihan kal kaymazdan memnun kaldim Ozelde ersin gursel ozel muaynanesi var oda gayet ilgili ve hastalari ile arkadaş gibi
Cennetimm Ela11 bende ona bi kere girmiştim ikili test için Ewet çok iyi bi doktor ama duyguma göre tahini çıkmış balıkesire gitmiş
Ela11 Cennetimm yok hayır şuan devlette doğum evinde ben ilk baştan beri ona gidiyorum her defasında da çok iyi ilgileniyor
Esba2019 Bende konak hastanesi ilknur hanıma gidiyorum çok memnunum gerçekten ilgisi alakası sorduğum sorulara cevabı herşeyi çok iyi ne saat olursa olsun çok zor durumlarda arayıp danışıyorum kendisine
Zhraagk Ben adatıpta tuba hanıma gidiyorum çok memnunum eşinde çok memnun çünkü eşiminde aklına takılan soruları güzel bir dille açıklıyor ben heyecanlanıyorum kağıda yazıyorum soruyorum tek tek doktorumda cevaplıyor ultrasonda tek tek söylüyor detaylı ultrason gibi durumlarda hastalarına para harcatması gibi birşeyi yok kazıklama düşüncesinde değil yani kapalı terbiyeli bir bayan mesaj attığımda hemen cevaplıyor sağolsun ve işin en önemlisi işini temiz yapıyo hastane yeni zaten temiz 😊
SelimsMom Beyhekim Hastahanesine Sevilay Bozkurta gidiyorum. Mümkün olduğunca normal doğum yanlısı, çok güzel ilgilenip süreci açıklıyor.
Aleynaseckin Hem çok neşeli hemde herşeyi a’dan z’ye anlatıyor ben aşırı sevdim çevremdeki herkes ondan çok memnun kime adını söylesem sakaryada en iyisi diyorlar mutlu oluyorum 😊findik