Rbyglc Gkccc bugun bende gittim bebeginiz kilosu ne kadar benim de 37 de haftalık da Alttan muayne etti catın iyi ama acılman yok dedi normal gözüküyor ama bebek 3400 gram oldugu İcin fazla kilo almasın normali zorlar dedi.
Gkccc Rbyglc at Aramızda 1 gün var ☺️benim muayne bugün nst falan gireceğim bakalım ne diyecek doktor 3200 dü 10 gün önce ama ultrason da tamamen gerçek değil sapmalar olabiliyor bilemiyorum sancılarım var ama açılma için bugün bir kez daha muayne ederler mi oldu mu diye bana bir parmak ucu dedi 1 cm değilmiş ondan da küçük yani bakalım ne diyecek
Zeynepzben Nurcankarakaya 38+3deyiz bizde hep bekledik döner diye ama yok 🙄 doktorda iri bir bebek yerini edinmiş zor ama bekleyelim dedik bekledik değişen bişey yok Cuma günü sezeryanla alıcakları artık hayırlısı böyleymiş
Nurcankarakaya Zeynepzben hayırlı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım banada bugün dedi doktor bazı bebekler yerini edinmiş rahat dönmeyebilir dönmezse 21 Ocağa gün verdi normalde 17 ocak dedi bende dedim 21 Ocak olsun hem Doğum günüm hemde evlilik yıl dönümümüz oda o gün olsun dedim doktor tamam dedi🥰
Zeynepzben Nurcankarakaya Bende başından beri eşime diyordum ki bak ne şekilde olcak bilmiyorum ama 4ünde gelicek bizim kız diye. Doktorda 4ü mü 7si mi diyince hemen 4ü dedim🤗 Cuma günü Cuma saatinde öğrenmiştim hamile olduğumu, kısmetse Doğumda öyle olucak 😊 Ama sizinki ayrı bi güzel kutlamaların hepsi bi yere toplanıcak 😊
Hanife81 Rbyglc 37+2 haftalığım bu sabah doktor kontrolüne gittim çatı muayenesi oldum muayeneden sonra pembemsi akıntı olabilir korkma dedi yürüyüş yapmanı öneriyorum dedi ama hava soğuk dedi evde eğilme kalkma hareketleri yap hurma ye dedi sıcak duş al dedi bakalım ne zaman gelicek heyecanla bekliyorum kızımı ☺️💕 bu arada forumda çatı muayenesinden çok korkanları okuyorum kızlar kormanıza hiç gerek yok 1 dakika bile sürmüyor acı falanda olmuyor inş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza meleklerimizi ☺️😉❤️
Nurcankarakaya Zeynepzben Evet inşallah öyle olucak sizinkide ayrı güzel allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 😘
Rbyglc Esomami alttan muayne oldum doktor açılma daha yok ama çatın iyi normal olur ama bebek kilolu olursa zorlar dedi.
Rbyglc Gkccc siz 37+2 günlük müsünüz en son 3200 dü bebeginiz in kilosu daha simdi belli degil dimi. Size demedi mi doktor normali etkiler diye
Gkccc Rbyglc bana demişti 4 kg olursa ilk Doğum normal yaptırmıyorum diye sezeryan diyor 3600 dedi canım bilmiyorum suni sancı falan hiç bahsetmedi bana ya nst sancı çıkmıştı geçen şimdi nst de normal Rahim duvarı kalın hala dedi senin ki ne diyor
Rbyglc Hanife81 bende ishal durumu var ve stres ayrı yerden bende 37+3 günlük oldum bugun kontrol de 3400 cıktı catın iyi ama dedi doktor gögüst uclarım da acıyor gelecek mi acaba insallah haftaya dogururum cok kilolu olmadan
Hanife81 Rbyglc inş canım hayırlısı olsun illa ki doğacaklar🤣 bakalım ne zaman göğüs. Ucunun acıması normal benimde aynı şekilde çok acıyo ama az kaldı sabredicez artık 😉
Hacer21 secilertu aynen cnm bende öyle yapıyorum evde yürüyorum ama yağış yoksa hemen sıkı giyinip yürüyüş yapıyorum cnm