1mucize47 rabbim sağlık sohhat versin evladına insallah. Ben rabbimden gelen mucizelere inanıyorum. 16 yasından beri polikistikover hastasıyım. Adetim hep düzensiz bir sene oluyorsam üç sene olmadım. Hep bunu yasadım 34 yasındayım. Evlendim 6 sene cocugum olmadı 3 sene tedavi sonucunda bir tane yumurta oldu. Boş gebeliğimi çatlatma iğnesiyle o zaman kalıpta yasadım. Sonra dedim artık yeter tedaviyi filan bıraktım. Senesine oğluma doğal yolla hamile kaldım. 2018 aralık ayında 35 haftalıkken tansiyon yükselmesinden doguma alındım. 20 gun kuvzde kaldık. Oğlum suan 5 bucuk yasında ve hep dua eder 5 yasına gelince kız kardeşim olcak diye. Ve dualarını rabbim kabul etti. Son bir senedir babam rahatsız surekli hastanelerdeyiz ve o zamandan beri gine adet gormuyordum. Hiçte üstelemedim gormuyorum diye ama eylül ayında oğluma dayanamayıp doktora gittim. Bana ilaç bile vermedi hastalıgımı bildiğim için. Zayıflamam gerekliydi stres sıkıntı yapmamam gerekliydi. Ama ben beceremedim. 15 tatilde doktora gittim artık bana sokturucu verin olmuyor diye. Ben 19 haftalık hamile cıktım. İnanılacak gibi değildi. Oğlumun duaları babamın peşinde koştugum için akrabalarımın hayır duaları gonlümdeki güzelliği basip etmiş. Ve hep korkardım ya hamile kalırsam babama nasıl kosarım diye Meğer rabbim oldurmuş oluşturmuş. Büyütmüş bile karnımda suan 30 haftalıgız abisinin bir kız kardeşi olcak. Rabbim izin verirse inşallah. Tevekkül etmemek elde değil. 🤲🤲🥰🥰