lilyum_ Kizlar ovulasyon testini hep aynı saatte mi yapmak gerekiyor. Mesela benim gebelik süphem var gebelik testi olmadığı icin ovulasyon ile bakcam 2 gün önce saat 5 de yaptım bugün tekrar edeceğim. İlla 5 i beklemem mi gerekiyor?
lilyum_ lilyum_ bi de idrara sıkışıp o şekilde mi test yapmam lazım. Zaten oruç olduğum icin sıvı alımım yok seyrek olur diye düşünüyorum
Sevvalll42 lilyum_ canım benim gebelik için yapıyosan hergün yapmana gerek yok sen yumurtlamanı takip etmiyosun demi dün yaptığın test koyu çıktıysa ikiside hamilesindir
Kubraakgn0 lilyum_ Canım ben hiç ovilasyon testi kullanmadım ama gebelikten değil takip için bakıyorsan aynı saatte yapman lazım ama gebelik için bakıyorsan sorun olmaz diye düşünüyorum her türlüde çıkar çünkü inşallah vardır yaptın mı sonuç ne ☺️
lilyum_ Kubraakgn0 yok daha yapmadım kendime is çıkardım zaman geçsin diye işimi bitirir bitirmez yapcam hemen😅
lilyum_ Kubraakgn0 testi yaptım da çizgi silikleşmiş 2 gün önceki kadar koyu değil. Demekki bu ay 2 defa yumurtladım
lilyum_ Sevvalll42 yok dün test yapmadım ondan önceki gün yaptım yani döngümün 22. Günüydü baya koyu çıktı. Elimde de 1 tane ovulasyon testi kaldı. 1 gün es geçip ertesi gün yapıyım dedim yani bugün. Hamilelik varsa yine koyu çıkar nasıl olsa diye düsündüm.
lilyum_ lilyum_ ben aslinda bugün de yapmayip regl gecikmesini beklemek istiyordum ama dayanamadım iste
Sevvalll42 lilyum_ evet olsaydı koyu çıkardı cnm hergün yapmana gerek yok bakalım adetini bekle vardır inşallah
lilyum_ Kubraakgn0 aslında korkuyorum bugün o ikinci çizgi koyu çıkacak ve hamile oldugumu öğrenicem diye cok korktum. Biz 6 aydır evliyiz evlendigimizden beri cocuk istiyoruz maalesef 8 haftalık bebeğimi kaybettim kürtaj oldum. Sonrasında da istiyodum ama şu son bir iki haftadır çok korku kapladı icimi suan istemiyorum galiba. İki cizginin de koyu olmamasina sevindim.
Kubraakgn0 lilyum_ Bekle bakalım hala olma ihtimali var regl olasıya kadar hep bir umut yine sen dikkat et ☺️
lilyum_ Sevvalll42 ben zaten pik gördüm 29 martta simdi reglime 5 gün falan var 2. Kez pik gördüm 2 gün önce gebelikten suphelenmistim ama bugün yaptigim test biraz daha silik çıkınca anladım gebelik yokmus