Zeynepyuksel Arkadaşlar balıkesir sevgi hastahanesin de nasıpse dogum yapıcam doktor suan ıcın. Ormal dogum da sorun yok dedi ama epıdural balıkesırde yokmus ben bu olayları tam anlamıyorum eğıdural yoksa benı hıc uyusturmıcaklarmı herseyı hıssedecek mıyım? Ya da mesela sezeryan oldum o zaman nasıl oluyor bayılıcak mıyım bana allah askına su iş nasıl oluyor bır anlatır mısınız?
Esramuratt Zeynepyuksel Normal doğumda epidural yoksa sancını cekiceksin demek yani herseyi hissedecek miyim derken dikisin olursa mi diye soruyosun eger oyleyse onu uyusturup yapiyorlar sezeryanda da tumuyle bayıltıyorlar 🙂
SerpilG Zeynepyuksel bende sevgide yapıcam. Spinal varmıymış sordunuz mu peki? Birde ücret nekadar acaba?
Zeynepyuksel SerpilG spinal sormadım tam olarak neyın ne oldugunu da bılmıyorum masallah hastahane o kadar guzel bılgı verıyor kı hıcbırımız anlamıyoruz. Ama dogum 2300 tl
Zeynepyuksel Nurselin peki dogum ıle ılgılı bır bılgın var mı mesela normal dogum da epıdural yokmus baya her sacıyı an ve an hıssedıyormusuz sanırım sezeryan nasıl oluyor bılgım yok senın. Ir bılgın var ıse her ıkı dogum ıcın de yazar mısın bana
Nurselin Zeynepyuksel evet epidural yok diye biliyorum ben de sezeryan olmayı düşünmüyorum o yüzden bi bilgim yok