Zuyalist Merhaba kizlar 29 haftalik hamileyim, bebegim ilk zamanlardan beri ne zaman doktora gitsem makat pozisyonunda. Annemin 2. Gebeligi kiz kardesimin 1. Gebeligi makat gelisli bebekti. Acikcasi genetik oldugundan suphelenip korkuyorum. Bebeginiz dogum pozisyonuna kacinci haftalarda girdi? Benim gibi olup sonraki haftalarda bebegi donen var mi?
Temmuzmucizesi26 Zuyalist bunun genetikle bir alakası olduğunu sanmıyorum canım. Kafanda öyle olumsuz çekme tamamen bebekle alakalı durum internette bebeği doğum pozisyonuna getirme egzesizleri var onları yapabilrisin daha da olmazsa demekki bebek böyle gelmeyi seçiyor kendini strese sokma. Benim en en baştan beri doğum pozisyonunda hiç dönmedi. Bundan sonra döner mi bilmiyorum da. Ben sadece bol bol yürüyüş yaptım en baştan beri onla alakası var mı bilmiyorumda
gamze6606 Zuyalist 36+2 deyiz bizimki hâlâ içerde fıldır fıldır sürekli dönüyor, doktor hareketli olması iyi dedi, son ana kadar dönebilirmis
Boncukk123 Zuyalist hftan daha çok erken canım endişe etme son hafta da dönen bebekler var genetik olduğunu düşünmüyorum bu konunun çoğu doktor 38-39 da dönmezse sezaryen diyorlar
EdaninBebegi Son anda bile dönen var hiç kafaya takma ve çocuğun dönmesini sağlayan egzersizlerin videolarına bakıp onları yap ☺️
Zuyalist Egzersizleri yapiyorum ara ara ama erken diye de tedirginim ins doner, bebek ne zaman doktora gitsek hep ayni yerde sag kaburgamin altinda kafasini hissediyorum, sag tarafima kesinlikle yatamıyorum agriyor, donse fiziksel olarak da rahatliycam 🤲🏻
Aysoshh Benim 31de dönmemişti 34de gittik yine dönmemiş sezeryan diyor dönme ihtimali %1 dedi 37.de gidicez bide o gün bakalım nasıl olacak hayırlısı artık hem kendimiz hem bebek için sağlıklı olan hangi doğum şekliyse o olsun artık ben kabullendim 🙈benim eşimde ters doğmuş evde doğurmuş kaynanam kızımda dönmez gibi geliyor bana
Serendipity16 Zuyalist benimde 29’dan beri makat geliş 33+5 oldum hala bence makat geliş hafeketlerini aşağıda hissediyorum çünkü doktor 35’e kadar dönebilir dedi egzersiz varmış onu yapıcam artık dönmezse de yapacak bir şey yok mecbur sezaryen
Zuyalist Arkadasimin 37 de donmustu o yuzden umutluyum ama yine de ailede cok fazla oldugu icin donmeyebilir diyorum. Hepimiz icin hayirlisi artik.
Yasemincee26 Zuyalist bir video gördüm doktor konuşuyordu bebek dönsün diye emekleme pozisyonu alıp emeklemek gerekiyormuş. Ne kadar doğrudur bilemem , yorumları okudugumda bu pozisyonda bebeği dönen çok olmuştu araştırabilirsiniz
Zuyalist Yasemincee26 evet bazi hareketler var yapiyorum arada ama cok duzenli degil. Yine de allahtan umut kesilmez sonuna kadar devam.
Gizem2508 36.haftada gittim doktora hala dönmemiş 😂 şuan 37+2’yiz hala dönmedi hissediyorum üstelik 1 haftadır evde temizlik yapıyorum aşırı hareketliyim 24 nisana sezeryan tarihi aldım artık o zamana kadar kendi gelmezse. Bende normal doğum istiyordum ama işte inatçı çıktı bizim kız
Zuyalist Gizem2508 kiz kardesimin oyle oldu iste donmedi yegenim sezeryana aldilar. Annemin de ikinci gebeligi oyleydi ama normal dogum olmus. Hem ikinci cocuk olmasindan hem de eskiden doktorlar risk aldiginda normal dogum yapiliyordu. Simdi asla yapmiyorlar. Bazi doktorlar karin icinde donduruyorlar ama benim doktorum onermedi cok riskli dedi plasenta yerinden oynayabilir rahim zari yirtilip amniyon sivisi seni zehirleyebilir sakin yaptirma dedi. Ancak kendin bu amacla olan yoga pilates hareketlerini yapabilirsin dedi.