Merve_ceyhan0803 Kızlar sabah kalktığım da çok fazla sümüksü bir akıntım vardı ilk kez böyle bir akıntım oldu baya yoğundu yani sizce bu nişan mı ağrım filan da yok
Sealemdar Merve_ceyhan0803 devamlı geliyorsa hafif suya yakın , suyun geliyor olabilir ben akıntı sanmıştım ama suyum gelmiş 36+4 te🥹 doktora gözükmelisin canım
dogurangaplumba Merve_ceyhan0803 Canim nişan dediğin kırmızı yada pembe olur seninki normal akıntımıydı
Deletedmom_116 Merve_ceyhan0803 pembemsi bir rengi Olmalı berraksa Akintidir veyahut su gibiyse suyun olma ihtimali var
dogurangaplumba Merve_ceyhan0803 Normal akıntı olabilir kusura bakma söylüyorum ama eğer ilişki olduysa ondam da olabilir normal geldi bana şahsen ama tabiki doktorun degilim çok kafan takıldıysa doktorun numarası varsa sor yoksa acile git istersen rahatlarsın en azından
Merve_ceyhan0803 dogurangaplumba ilişki olmadı da hastaneye gidince alttan muane etmiyorlar dimi nişan mı değil mi diye ultrason da belli olur mu
dogurangaplumba Merve_ceyhan0803 alttan bakar neden bakmasın zaten son haftalara girmişsin illa ki alttan bakacak 🙈
Merve_ceyhan0803 dogurangaplumba hayatta baktırmam ya çok korkuyorum zaten 24 nisana gün almıştık sezeryan için
dogurangaplumba Merve_ceyhan0803 Bunda korkulacak yada çekinecek birşey yok sezaryen gunü alırsın ama bebek erken gelcek olur kanala iner açilman olur vs illa ki bakarlar yani senin sezaryen günü alman bu ihtimalleri yok etmez ki bakması gerekir ve bakar çokta büyük konuşmamak gerekir sağlıkla kucağina al bebegini
Merve_ceyhan0803 dogurangaplumba gittim doktora rahim ağzım kısalmış doğum belirtisi dedi nst de sancılar çıktı eve geldim şimdi akşam tekrar nst için gidicem
dogurangaplumba Merve_ceyhan0803 hadi ya umarım herşey yolunda ilerler alttan mı baktı doktor sağlıcakla kavuş bebeğine