Mayaveasya Adetime 4-5 gün kala evdeki testimden bir yapıp bakayım dedim ben mi hayali çizgi görüyorum yoksa pozitif diyebilir miyiz lütfen yardımcı olur musunuz 
Bts Mayaveasya pozitif görülüyor benimde böyle silik çıktı kaset testte bi güvenmedim tekrar yaptım aynı şekilde silik çıktı hayırlı olsun 😊
Mayaveasya Ay kızlar çok mutlu ettiniz beni daha önce kötü bir deneyim yaşamıştık da ondan kimseye söylemeden ilk burda sormak istedim Allah razı olsun hepinizden 🥰💕
Mayaveasya Musel planlıyordum zaten bu ara bir uyku halim ve hafif bulantılarım oldu adet tarihimi beklemeden yaptım
Gezgin_anne12 Mayaveasya doktora gitsenizde kese görünmez şu an testi tekrarlayın 2 katı yükselirse gebelik kesin vardır o zman doktora giderseniz belki vitamin flan başlar hayırlı olsun bu arada ☺️
sacmalamakizim Mayaveasya Bence doktora git görün kese görünmese bile, çünkü folik asit veya belki vitamin verir. 😊
Hcansu Mayaveasya hayırlı olsun inşAllah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz kucağınıza alırsınız 🙏🏻 ilk düşüğünüzden kaç ay sonra kaldınız peki hamile
Mayaveasya Hcansu amin inşallah güzel dualarınız için sağolun aralık 15te olmuştu düşüğüm geçen ay da doktor kontrolüne gittim yumurtalık rahim ve rahim ağzı normal görünümde demişti