Ozlemtna Merve61nc isim düşündünüz mü bellimi biz karar veremiyoruz daha doğrusu ortada isim yok🤣 kızımı son 1 ay kala qrtik eşimi zor ikna etmiştim bunda artık ne olcak bilmiyorum😃
Merve61nc Ozlemtna bizim de isim belli değil kızım da son 1 ay kala karar vermiştik erkek ismi bulmak daha zor ya pek beğenemiyorum benim de kızım 4 yaşında 🥰
Ozlemtna Merve61nc aynıymışiz kızların yasida ayni 😍bizde de eşim karar veremez ama erkek ismi bulmak cidden zor
Ozlemtna Alparslanmom__ ben aksine çok hızlı geçti gibi hissediyorum son ay geçmeyecek bakalım zor oluyor son aylar🤭
Ozlemtna Kardelenylmz ben tam tersi hissediyorum ya bana şu zamana kadar olan kısım hızlıydı ama sonrası geçmek bilmez😄 sağlıkla dogsunlarda🥰
Kardelenylmz Ozlemtna Amin inşallah canım benim bana geçmiyor birde havalar da çok sıcak çıkıp gezemiyorum evde durdukça daha çok bunaldım 😂
Lilamavi Benim suan 26+2 ancak zanan bu hafta durdu Gecmiyor benimde seseryan olacak cinsiyet erkek ve asla karar veremedik🤣doktor bu hafta suyu biraz az görmüştü ama cok sukur sizinti yok simdi biraz dinlenmeli geçiriyorum
Ozlemtna Lilamavi çok şükür dikkat edin dinlenin birde havuç suyu amniyon sivisini artiyormus onu içebilirsiniz isim çok sıkıntı gerçekten bizde hep kaos oluyor bakalım ne olcak çok merak ediyorum bende🤣🤣
Ozlemtna Kardelenylmz ya Bi sıcak Bi soğuk bayram üstü esmeye başladı tam geleceğimiz zaman ama serin esiyor çıkamıyoruz sıcak olsa çıkamıyoruz her türlü evdeyiz🤣🤣
_sila_ 25+3 haftalık hamileyim 3 gündür bebeğimin hareketleri çok az daha önce yaşayan varmı lütfen yardımcı olur musunuz 🙏🏻
Ozlemtna _sila_ 3 gündür üst üste öyleyse eğer Bi doktorunuza gidin isterseniz bir gün çok yavaş olsada ertesi gün biseyler yediğinizde hissedersiniz aslinda