Snur9696 Dün ben kontrole gittim kalp atışı için 7+5 im şuan. İlk ultrasona girdiğimde aa şimdi duycaz bakın görüyorum dedi biz de heyecanlandık sonra ordan bakıyor yok burdan bakıyor yok alttan muayene yapayım dedi istemedim korktum o zaman radyoloji baksın pazartesi günü duyulmasa salı günü kürtaja alalım dedi sizce erken mi ya da ne yapmalıyım kafam çok karışık beklemem mi gerekir?
06Pembemavi80 Snur9696 kalp atımı oluştu dedi bana da ama dinletmeyim daha yeni dedi. İki hafta sonra gittim dinletti ama az gibi geldi bana ancak oluşuyor demişti. Ondan duyulmamış olabilir vakti vardir
dogurangaplumba Snur9696 Canım alttan baktırmaya korkacak birşey yok ki alttan baktırsaydın keşke benimde alttan bakınca göründü ya radyolojiye gidersin yada alt muayene iste
Hamisbayan Snur9696 ekranda gördüyse cihaza gelmemiştir sesi küçüktür benimde öyle oldu baya bir geç duyduk cihazdan 10. Haftada
Zey0910 Alttan baktırsaydın keşke, korkmanı anlıyorum ama en azından duymuş olurdun kalp atışını. Ben de alttan muayene ile duydum kalbini. Doktorda bi değişikmiş ama hemen kürtaj falan. Bence başka bi doktora daha git canım için rahat etsin
Htckrlp Yanlış yönlendirmek istemem ama alttan bakılmasına müsade etmiştim ben ; içimin rahat etmesi için .. tabi karar sizin
Hacer24 Bir hafta sonra başka bir doktor deneyebilirsin. 9. ve 10. Haftada duyulan da var. Hemen kürtaj demesi yanlış olmuş. Sen sakın canını sıkıp da Karalar bağlama. Allah tan Ümit kesilmez. Normal hayatına devam et. Güzel düşün ve her şey güzel olsun. Her şey de Allah tan sıkma canını kardeşim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
dogurangaplumba Snur9696 canım bunun vajinismusla alakası yok o olayla bu muayane farklı detay veremem ama onunla bu bir değil ki 🙈
pinaarrylmz dogurangaplumba nasıl alakası yok vajinismus alttan muayene olamıyor ki içine bişey alamıyor
Snur9696 Ya ilkte dedi ki şimdi kalp atışı duycaz bak gördüm dedi ben de heyecanlandım sonra da duyamadı şimdi gördü mü görmedi mi bilmiyorum kafam ona karıştı makine de sorun olabilir mi neden hemen radyolojide baksınlar sonra yoksa kürtaj ol dedi bana