gamze_gbdk Kızlar ustekini dün yaptım altakini bugün yaptım sanırım dün pik olmus ama fark edemedim bugün da çatlama olmuş herhalde dünü değerlendiremedik bugün degerlendirsem olur mu kızlar
Musel gamze_gbdk olur tabi yumurta çatlamış 24 saat canlı kalabilme özelliği var mutlaka değerlendirin ama
gamze_gbdk Musel tamam canım bugün mutlaka deglendiricem Sadece bugün mu ilişki olacak yoksa yarın da ilişkiye girmeme gerek var mı canım ben normalde yumurtla günü ile birlikte 3 gün üst üste ilişkiye giriyorduk eşimle
Musel gamze_gbdk ama yumurtan çatlamış yarında girdikten snra bence gerek yok çünkü sadece 24 saat canlı kalabiliyor yumurta
ClerinK gamze_gbdk Bu tarz ovulasyon testlerinde LH pik göründükten 12-36 saat sonra yumurtlama baslar. Test dun pik ciktiysa muhtemelen tam su anda yumurtluyorsunuz, o yuzden bence gec kalmadiniz
ikizprensesannesi @gamze_gbdk Tam yumurtlama gününüzde olursa şansınız artar ama gün aşırı olursa ilişki daha iyi olur her gün olunca sperm kalitesi düşüyor
gamze_gbdk ikizprensesannesi yumurtlama günüm dündü fark edemedim malesef bugünü ve yarını degerlendiricem
gamze_gbdk ClerinK dün pik çıktı bende fark edemedim bugün tekrar yapınca silik çıkınca fark ettim dünkünün pik olduğunu bugünü ve yarını kesin degerlendiricem ama inşallah sizin dediginiz gibi olur
gamze_gbdk umut0808 bugünkü hiç yok nerdeyse ama silik çıktı bugünkü ben bugünü ve yarını degerlendiricem yinede
Kubraakgn0 Brn6321 Ana ekranda sol üst köşede 3 çizginin olduğu yerde resim yükle var canım ordan atıyorsun