Oztrk Meraba kızlar progestan kullanıyordum 1-2 gündür bıraktım çünkü sürekli migdemi bulandiriyor ilacı kesince iştahım açıldı kullanmadgm için içim rahat değil bu durumda vajinadan almalimiyim kararsız kaldim
Snglfth Oztrk vajinadan almaya devam et canım bende öyle yapmaya başladım midem rahatsız oldu doktor söyledi ihmal etme vajinadan al dedi
ezgms1 Oztrk vajinadan nasıl oluyor bana bugün iğne vermiş vajinadan mı oluyor arkadaşlar Bilgi verirmisiniz doktora söyledim yazıyo reçete de dedi reçeteyide eczane aldı napcam bilemedim
Oztrk Snglfth ilaç sizinde migdenizi çok çok rahatsız etti mi beni mahfetti diyebilirim uyumak felan artk adını anmiyorum bile ama migdemi çok kötü yaptı dayanamadım
Snglfth Oztrk normalde rahatsız etmıyodu günde 3 defa alıyorum rahatsız etmeye başladı bulantı yapınca bıraktım sadece gece alıyordum doktor vajinadan dewam et dedi
Alyaveannesi ezgms1 progestan iki turlu kullanilabiliyo hem agizdan hem vajinadan ilk basta ben agizdan aliyordum arkadaslari gibi midemi bulandirmaya basladi vajinadan devam etmistim ilk aylarimda
Snglfth ezgms1 iğneyse vajinadan olmuyor canım normal iğne oluyorsun bu normal kapsül bahsettiğimiz hem agızdan hem vajinadan alınıyor
Oztrk ezgms1 iğne demissiniz ama ben iğnece vuruluyorrum proluton ismi haftada 1 tane normal bildiğimiz iğne sizinkinin ismi ne çünkü prolutonda progestanin iğnesi
Oztrk ezgms1 canım ben nu iğneyi cumadan cumaya gidip vuruluyorum ama progestan diye bahsettiğimiz ağızdan veya vajinadan kullanılıyo
ezgms1 Oztrk progestan yazıyorum dedi doktor bende anlamadım neyse yarın aile hekiminden bilgi alıyım ben detaylı teşekkür ederim canım
CCDGN Ben ağız yoluyla alıyordum aşırı mide bulantım olduğu için vajinadan almamı söyledi doktor .. hem daha etkiliymiş ve şuanda bulantı yaşamıyorum diyebilirim
ezgms1 Oztrk ya bu devlet hastanesi insanı verem eder sabah kanamam oldu normal ultrasonda kese göründü bide vajinal baktılar şuan ağrım var progestan yazıyorum dedi iğne yazmış anlam veremedim