Hazalyarbasi Aynı gün sağlık ocağında ve devlet hastanesinde beta hcg verdim ikisinde de sonuç farklı olması normal mi
Hazalyarbasi İlk sağlık ocağında verdim beta hcg serum plazma 31.151,6 çıktı sonucu bir gün sonra aldım ama Sağlık ocağında verdiğim aynı gün devlet hastanesinde de beta hCG Total 10000 sonucu aynı gün aldım
Bihterrr Hazalyarbasi biri 10000 üzerindeki değeri ölçemiyor maksimum onu ölçebildiği öyle sonuç çıkmış diğeri değer neyse onu vermiş
Hazalyarbasi sorybaby doktoruma randevu alamıyorum maalesef bayramdan dolayı da hastaneler randevu almıyor
ipeklinaismom Hazalyarbasi canım farklı hastane olunca farklı çıkabiliyor . O yüzden hep aynı saatlerde ve aynı yerde vermeye Özen gösterin derler. Hatta imkan varsa bu kritik süreci takip etmek için özel hastane hem mantıklısı çünkü bir saat içinde sonuç çıkıyor daha kolay oluyor
Deletedmom_116 düşüş yasansaydi belki düşük vs denilebilirdi . Ama yüksek çıkması sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum . Farklı labaratuvar olduğu için Bakanalar vs farkliligindma fark cikmistir. Kesenize vs baktirmadiniz galiba henüz ? Baktirdiysaniz beta vermeyi bırakın sizin kana ihtiyacjniz var
Deletedmom_116 Bide normalde betaya göre diyenlere kızarım ama çoğul gebelik olma ihtimali varmı ? Akraba iz olsun Yada doktora gittiyseniz Kese olsun gorukdumu acaba merak ettim
Hazalyarbasi Deletedmom_116 merhaba bugün kalp atışını duydum çok şükür bazı hastanelerde beta hcg belli bir sayının üstünü göstermiyormuş