Sitionline EbruMa canım tok git hatta girmeden tatlı bisey ye ben aç gittim bebek hareket etmedi doktor karnımı sallayarak döndürdü ensesini ölçmek için
Nnazli1996 EbruMa ac tok farketmiyo benim doktorum oyle dedi hatta çikolata kuru kayısı ye de gel dedi bebeğin cinsiyet görülsün diye ultrosyonda
Busraktnc EbruMa aç tok farketmiyo ikili test canım bende yaptırdım geçen hafta akşam saatlerinde yaptırmıştım
Nnazli1996 EbruMa daha erkekmiş ben 12+4 yaptırdım gerçi 11 14 haftalar aradi yapılıyo cnm görürsün insllah o zmn
Basaksmrdyn Benim zamanım geldi yaptırmak için Avrupa yakası Bakırköy civarında özel hastanede kaç TL’ye yapılıyor biliyor musunuz ?
Basaksmrdyn Peki hangi hastaneler bunlar ben bir sordum 350 tl dediler şaka gibi bu Cuma’ya randevu alacağım.
AyEr Tugce58 avcılar anadolu hastanesınde muayene ucretı 75 lıra ıkılı test 260 ama yukseldı mı bılmıyorum
Mayasey Merak eden kendi hastanesine telefon açsın sekretere sorsun. Ben sormuştum 25 TL demişti şok olmuştum 😁 hatta kan İstanbula gidiyor orda çıkıyor sonuçlar