2prensesannesiiii Bebişlerinizin hareketlerini güçlü hissediyor musunuz ben 23+4 üm çok güçsüz hareket hissediyorum ya plesentadan dolayı sizde durumlar nasıl 🥰
Edos123 2prensesannesiiii ben artık 37 haftalık oldum ama benimde plasentam öndeydi. Evet hareketlerini hissettim ama 32.gaftaya kadar böyle belirgin değildi ama tabi ki anlaşılıyordu. İlerleyen haftalarda sizde çok hissedeceksiniz☺️
2prensesannesiiii Edos123 inşallah ya evet hissediliyor ama belirgin değil 🥰 galiba ileri haftalarda plesenta yer değiştiriyor ondan hissediyoruz net bayram sonrası bebişi de görmeye gideceğiz umarım yüzünü falan görebiliriz 🥰🙏 plesenta kapatıyor kimi bebeğin yüzünü🥰
Edos123 2prensesannesiiii bizim ki plasentaya dayamış yüzünü yastık gibi kullanıyor ama yine de çikolata kahve falan yiyince yüzünü görebildik😀😀😀
2prensesannesiiii Edos123 oy maşallah ya yerim 🥰🙏 🥰💕💕💕💕 bize en son sırtındaki kaburgaları saydırmıştı 😂
srknsvg Bizimde önde ama hissedyoruz artk net sekilde 22 haftaligiz bence pozisyonuyla alakali bazen cok sakin oluyor muhtemelen plasenta arkasina geciyorlar 😄😄