Hayat31 Günümüz aynı. Benimde o stres girdi canıma dünden beri. Bayramdan sonra doğumum var. Zaman yaklaştıkça korku sarıyor 🙈
Sevalpmom Ben de bugün 33+6 dayım 4 gün önce suyum geldi yatış yapıldı. Bugün doğum başlatılacak su geldiği için durduramiyorlar. Korkuyorum, kuveze konacak bebeğim bir süre ayrı kalacağız bizim için dua edin. Sancı, açılma olmadığı için suni sancı verilecek
Nehir1111 Sevalpmom ek bi hastalık şeker tansiyon varmıydı neden erken gelmiş suyunuz bişey dediler mi
Sevalpmom Hiçbir şeyim yok unuttum sandım idrar kaçırması gibi ertesi gün lekelenme oldu acile geldik hemen yatırdılar 34.haftayi beklentiler bugün de alacaklar enfeksiyon riskine karşılık. 4 5 gündür sürekli su geliyor onun dışında her şey normal. Kul plan yapar kader gülermiş ne hazırlık yapabildim ne cekim. Devlet hastanesindeyim tek başıma. O yüzden hiç stres yapmayın sağlıkla zamanında doğum dileyin stres çok etkiliyor bebegimizi
Nye Bebeğiniz ne kadar kalacakmış kuvezde söylediler mi Allah yardımcınız olsun Herseyde vardır Bi hayır ikinizde iyi olun gerisi önemli değil 🙏
Sevalpmom 34 +0 oldu bugün sabah alttan ilaç verdiler henüz açılma olmadı ilk gebelik uzun sürer olmazsa da sezeryan olacak. Bebeğin durumuna bağlı kuvez süreci de. Dua edin bizim için sağlıkla gelsin oglum