Prensesannesii1_ Kızlar benim bi tanıdık devlette yaptı dogumu cok ters aksi davranıyolarmıs, ben de o hastanede dogum yapcam Allahın izniyle, böle bsi yaşayan var mı?
Izzet Prensesannesii1_ valla bilemiyorum bn de ilk dogumumu devlette yaptim cok iyi ilgili davrandilar ikinciyi de devlette istiyorum nasip olursa🤗
mavikalpvemavikalp Prensesannesii1_ onun hastaneyle alakası yok valla Allah iyi insanlarla karşılaştırsın doktorunuda ebesinide ya🙄
obirannea Prensesannesii1_ Benim kardeşim de devlette yaptı o kadar kotu davrandılar ki anlatamam nefret ettim o hastaneden şimdi başka şehirdeyim arkadaşım geçenlerde devlette doğum yapti çok.memnun kaldı çok ilgililerdi diyor ki bende muayeneye devlete gidiyorum doktor baya ilgili yani hepsi bir olmuyor baya araştırın
KuzeyinAnnesi10 Prensesannesii1_ hiç yaşamadık tam tersi çok iyi ve güler yüzlülerdi çok hep allah razı olsun dedim çok sukurt
Nnoktaa Prensesannesii1_ istanbul zeynep kamil hastanesinde doğum yaptım. Gayet ilgiliydiler. Ebeler tatlım bitanemli konuşuyordu ben de öyle 😄
pamukpamukoldum Prensesannesii1_ bende devlette doğum yaptım Sezeryan oldum hep ellerimi tuttular Cıkana kadar sürekli anne gbi biri basımda oturup sacımı okşadı 🥰 Seni unutmıcam dedim ona Unutursuuun demişti hatta🥰 Korkma