Busem3435 5gün önce doğum yaptım oğlumun satılığı yükseliyor sık sık emziriyorumda başka ne yapmam lazım en hızlı düzelmesi için acil yardım Edin lütfen yarına kadar düşmezse hastaneye yatırılacak oğlum
susaMom_ Busem3435 büyüklerimiz şekerli su veriyor canım böyle şeylerde yaşadığım bir şey değil ama bir kere gördüm böyle bir şeyi gerçekten sarılığı azalmıştı şaşırmıştım baya
mavikalpvemavikalp Busem3435 şekerli su gibi şeyler verme lütfen etrafta duyduklarını değil doktorun söylediklerini yap dahada fazla emzir Doktor mama takviyesi yap derse onuda ekle
_almirasmom Busem3435 benım kızılın sarılıgı 16 ya kadar yukseldı doktor mamaya yuklen ve emzır dedı onun ıcın 2 gun uykusuz kaldım 1 saat meme 1 saat uyku uyanınca hemen mama gene 1 saat meme hep 1 saat arayla doyurdum ve gobek bagı dusunce hergun dus aldırdım gecmıstı
Sym_nr _almirasmom canım mama oranını nasıl ayarladın benim de bebeğim 20günlük hala sarılığı var en son 13tü ama mama ve sütü aynı anda veremiyorum kusuyo fazlasını ve rahatsız oluyo çocuk o yüzden sadece anne sütüyle devam ediyorum ben şekerli su da verdim her yolu denemek için ama hala sarı bebeğim yaa nasıl düzelecek 🙄 bide kaç günde geçti bu şekilde canım
_almirasmom Sym_nr sekerlı su verme canım .. cocugun sekerı dusuyor sekerlı su cok yanlıs bebelac gold alabılrısın yumusak ıcım gaz yapmaz hem anne sutu yaglı olmayınca yeterlı olmuyor bebeğe maalesef
Sevdabrs Busem3435 mam takvoyeside yapabilirsin ama deger cok yuksek degilse 1 saatte 1 emzirsen yeterli olur gunesli gunlerde gunes almasini sagla gunes sariligin dusmesinde cok yardimci oluyor
Deletedmom_110 Busem3435 bizimki sınırdaydı yatıralım dedi kabul etmedim bir gecede 18 den 16 ya düşürdüm doktor bile şaşırdı bana yani tek çözümü emzirmek başka hiçbirşey değil anne sütü en iyisi heleki sarılıkta ama yeterli değilse mama ile destekle