hepoyleolurzaten_ basakc36 21de hamile kaldım 22de doğurdum 22de hamile kaldım 23de inşAllah doğumum olucak🥲🤲🏻
Alparslanmom__ 33 yaşındayim 6aylik hamisim temmuz sonu Ağustos başı ilk bebegimi kucağıma Alaçam Allah nasip ederse
AybarssMom___ Alparslanmom__ aa ben de öyle 22 haftalığım sezeryan olacağım için Ağustos başı doğacak sanırım
Alparslanmom__ AybarssMom___ ben Allah nasip ederse normal doğum istiyorum sezeryandan DHA çok korkuyorum sizde sağlıcakla kucağınıza alirsnz inşallah bebeğinizi 😊🙏 Sizin erkekmi kzmi bebeğiniz?
Busracecen basakc36 25 yaşımda hamile oldumu öğrendim 26 olucam ağustosta ama mayısta tahmini dogumum ilk cocugum 🥰
Cynndddn2173 Ben 26 yaşında ilk anne oldum çok şükür rabbbime Allah isteyen herkese nasip etsin bizlere olanların da bağışlasın 🙏
fermaneva01 basakc36 oğluma 23’te hamile kaldım 23’de ilk anneliği tattım kaldım kucağıma ❤️🤲🏼 Kızıma 26’da hamile kaldım 27’de kucağıma aldım 🤭❤️
Kaktuscekirdegi basakc36 25 yaşında hamile kaldım 26 da rabbim nasip ederse kucağımda olacak🥹 19 nisanda doğum günüm bir bedende annesiniin doğum gününü kutlayacaaak minik balkabağıımmm🥹🩵🥳👼🏻