hicimm Kızlar sallanan beşik kullanan var mı? Yada alan İnternette bulduk 600 TL fiyatı var sunny baby marka.
Adensu hicimm canim o besikler en fazla 8-10 ay kullanabiliyorsun cocuk oturup kalkmaya basladiginda sıkıntılı oluyor düşen cocuklar var ben park besik siparis verdim tercih meselesi tabiiki ama bir arastirin derim ben
Bebegimbenim hicimm bende otomatik sallanan beşik almak istiyoruö ebebekte otomatik salıncak var çok hoş çok beğeniyorum stokta yoktu inşallah onu alıcam büyük kolaylıktır diye düşünüyorum.
hicimm CansuCaTurkmen anne yanı gibi küçük birşey videosunu gördüm müzikte var ama kullananlar memnun mu bilmiyorum?
Esmalemdar hicimm ben canım kızımda o beşikten farklı bir marka kullandım ben memnun kalmadım çünkü sallandıkça kızım içinde yüz üstü bile dönüyordu
CansuCaTurkmen Merak ettim ama bize sepet beşik hediye geldi sallanıyor sabitleniyor uyku seti cibinliği içindeydi internette çok görmüştüm aynısını 400/450₺ fiyatlara düşünebilirsin onuda
hicimm Adensu canım benim büyüyen beşik var aslında ama acaba bu otomatik sallanan lar kolaylık sağlar mı diye düşünmüştüm o yüzden sordum. 😊
CansuCaTurkmen hicimm rica ederim canım kısa vadeli kullanmayı oda hazırlamayı düşünüyorsan tercih edebilirsin. Biz odasını hazırladığımız için park beşik filan tercih etmedik bu sebeple.
hicimm CansuCaTurkmen ben aldım büyüyen beşik set herşeyi var ama bu otomatik sallanan lar kolaylık sağlar mı diye merak ettim o yüzden sordum canım 😊
hicimm Bebegimbenim inşallah bende istiyorum yanlız bakacağım için bebeğime kolaylık sağlar yemek yaparken banyo ederken diye düşündüm.