Esrashshshssh Kızlar 18 haftalik hamileyim çok merak ediyorum hsrket nasıl ilk hissedecek siz ne zaman ne hissettiniz
Ayse_nur_kayma13 Esrashshshssh Bende 18+3 haftalık hamileyim. Kasığıma ve göbek deliğimin taraflarına da bana bazen böyle sanki içeriden biri dokunuyor gibi pıt ediyor. Benim de ilk gebeliğim. Acaba bebeğin hareketleri o mu bilmiyorum
Busaltun Esrashshshssh 18 haftada hissetmistim bende ilk 🥲 içinde mısır patlıyor gibi oluyor insan gaz mı acaba diye düşünüyor sanki bağırsaktan gaz geçişini hissediyorsun gibi
Newmommyy Esrashshshssh içinde baloncuk patlıyor gibiydi benim çok tatlı:) 16.da biraz hissettim sonra 18-19gibi daha netti.
Annesinin1tanesi Esrashshshssh 18+3 haftalık hamileyim 1 haftadr hissediyorum ve dn gece eşm elini kattığında eşimde tekmesni hissetti 8/9 defa vurdu bu arada zayıfım karnım hiç yok sadece sırt üstü uzanınca hissediyorum bazen yatınca limon büyüklüğünde tek tarafa toplanıyor🤭
1prensesannesi__ Esrashshshssh yok canım disardan el konunca anlasilmiyo ama icerden senin organina tekma attigi icin içten hissediyosun bende kiloluyum ama dolu dolu hissediyorum 😃
EceSB Haftalar civarı hissetmiştim ben de. Hani pat pat koruyucu kağıtlar vardır eşyalar kırılmasın diye sarılan. İçimde ondan patlatıyorlarmış gibiydi 🤭. Böyle pır pır ediyordu içimde bir şey. Sonra su kaynıyormuş gibi olmaya başladı 😅
sorybaby Esrashshshssh ben 19. Haftamda net hissetmiştim ama şimdi bakalim ne zaman hissedicem çok heyecanlı🥹🥹🥹
Ftrhn Esrashshshssh kasıklara doğru böyle pıt pıt atma şeklinde oluyor canım. Ben 19 da hissetmiştim ilk gebeliğimde