fatmanurrr95 Kızlar 29. Haftadayım yaklaşık 3 haftadır uykuya her geçişimde bacaklarım ayaklarım yerinde durmuyo daralıyorum. Buz kalıbı koyuyorum bacak arasına ayaklarıma falan ama başka bildiğiniz çözümler var mı
esmayb35 fatmanurrr95 ömrüm boyunca her gece çektiğim illet hamilelikte beş katına çıkıyor. Malesef hiçbir çözümü yok ayaklarınıza kolonya falan döküp yürüyebilirsiniz bir nebze de olsa rahatlatıyor
Kbrbydk fatmanurrr95 ya tam olarak nasıl oluyor bu huzursuz bacak? 30 haftaligim son bir haftadir yatarken ayaklarım çok yanıyor rahatsız ediyor bacaklarımı sürekli hareket ettirme ihtiyacı hissediyorum netten baktım ama emin olamadim
_Tazeanne Maalesef başından beri çekiyorum hiç birşey çözüm olmuyor arada bir uyumadan maden suyu içiyorum o biraz rahatlatıyor o kadar
_Tazeanne Kbrbydk bana sormadınız ama cevaplamak istedim evet o hareket ettirme isteğinden oluyor uykuya daldırmıyor kötü bi hissi var
Kbrbydk _Tazeanne teşekkür ederim yanıtınız için🥰 evet garip bir his önceki gebeliklerimde hiç olmamıştı rahatsız edici yaa😑
fatmanurrr95 Tantan biraz ihmalim o zaten en başından beri kullanmadım belki bu kadar olmazdı 3 haftadır kullanıyorum
Beybitooo fatmanurrr95 doktorum magnezyum yazdı hem kramp hem huzursuzluk için siz kullanıyor musunuz
fatmanurrr95 Beybitooo evet 3 haftadır kullanmaya başladım ama bir gün bir günü tutmuyo maalesef 2 gün hiç bişey yoksa 2 gün var