Lavin_2121 Kızlar kimseden ses yok dogurdummm diye. Hayırdır ya bu bebeler bayram a mı dikti gözlerini 😂. Bende 38,2 oldum tık yok. Sizde durumlar ne
kaderkazanci Lavin_2121 valla 39+6 ile sıfır belirti ile yolumuza devam ediyoruz herhalde kendi biliyor geleceği zamanı ki bekliyor bayramıda geçiririm öyle geliyo 🥴
Motherandbaby_ Lavin_2121 Ben 37+3 üm karnım çok sertleşiyor mide bulantısı arada oluyor sık tuvalete çıkma sarı süt gelmesi ve ara ara giren sancılar dışında hiç bir şey yok🥲ama artık çok zorlanıyorum inşallah 38-39 da gelir miniğim
mavikalpvemavikalp Lavin_2121 al bendende okadarrrrr Haftadayım ulan insan hiçmi gelmek istemez be kardeşim Bu seferde ben inat edicem doğurmucam diye bu nedir ya nedir bu be🤣
Lavin_2121 kaderkazanci mecbur beklicez kızlar. Dün gece sahurdan sonra baya bi belime ağrı girdi ilk dogumumda da oyle olmuştu acaba doğum mu dedim. Uyumuşum geçmiş bel ağrısı
Lavin_2121 Motherandbaby_ ay evet insan baya yoruluyor. Bende biran önce doğsun istiyorum ama bayramdan sonra tabi😅
Lavin_2121 mavikalpvemavikalp haha benim ilk oğlum 40,5 te doğmuştu. Baya inatçı bebeler doğuruyoruz vala
Sporcuanne14 Bende 37. Yemekten sonra çok rahatsızlanıyorum sağlıklı gelsin istiyorum ama bayramdan sonra hemen gelsin 🤲
Lavin_2121 Nurdan0619 ayy sağlıkla alırsın kucağına inşallah. Bizim son 12 gün bakalım hangi gün gelmeye karar vericek
Aybike042024 Nurdan0619 bende sabah 8′ de gireceğim doğuma, dualarınızı eksik etmeyin lütfen 🤲Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
ozlemelzo 38+3’üz, 2 gündür rahmimde ağırlık hissediyorum biraz ağırlaştım ama hala tık yok😃 Bayram şekeri olacaklar herhalde 🤗
Aysegul166 Sporcuanne14 kız sen erzurumlu mıydun nerden anlıcsk can demenden anlamıştır gemşeri kucaklaşmadı 😂🫶🏻
biranneikievlat Sporcuanne14 Genelde Erzurumlular can der 😄😄 Oradan anladım eşimin ailesinden ve bir arkadaşımdan biliyorum 😄😄
Lavin_2121 Sporcuanne14 yok sanmıyorum küveze fln girsin. bebeğin kilosu fln yeterli olmuştur Zaten. Sezeryan olanlar hep bu haftalarda oluyor bebekte sıkıntı çıkmıyor