Busracmn1 RuzgarAlininAnnesi amin inşallah rabbim hepimizin bebislerini sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 😇😇🙏
RuzgarAlininAnnesi Minaresad bizim eşimle hayalimizdi erkek olursa Rüzgar Ali olsun diye çok şükür ki nasip etti rabbim , sen buldun mu isim :)
eeylem Hasretim1018 ayy aynı tarihlerimiz 😍 bize de 26 marttan sonra heran olabilir hazırlıklı olun dedi. Normal olursa 6 nisan sezeryan olmak zorunda kalırsak son zamanlarda tarih belirlicez bakalım 😊😊
Hasreterel Benimde ilkide normal dogumdu buda insallah bi aksılık olmasa normal olcak sizin ilk nırmalmı dogum oldu
Mimi Benimde4. Hamileligim 3 kizim var 10 sene aradan sonra 19 nisanda oglum olacak insallah ablalari kirkinci haftayi beklemediydi bence bu da erken gelecek
eeylem Huzurlu geçen haftadan beri inanılmaz bel agrım var. Birazda mide bulantısı başladı haftaya dr randevum var orda soracağım.sizin nasıl gidiyor?
Mimi Gulayse0233 amin cümlemiz insallah birsürü alinacak var sanki yetismiyecek gibi hissediyorum biryandan da bu üc ay hic gecmicek gibi
Huzurlu eeylem cok is yapamiyorm kasiklarm agriyo hemen ve idrar yollarm hep enfeksiyon oluyo malesef sag salim olsalarda korkulardan kurtulsak
Gulayse0233 Mimi al benden de o kadar günlerdir iki haneli rakamları bekliyorum uygulamada sanki o bile geçmiyor 😅 101 şafak. 15 tatili bekliyorum ben o zaman Liste yapıp baslicam inşallah. 🤗 sizin yiné tecrübe var biz napalım 😅😅😂