Kızlar selam bebeğim şu an 12 haftalık, 38. Haftada 2480 kilo doğdu ama ilk iki ay kilo alımı çok iyiydi doktor endişelenme yakaladı normal bebekleri demişti. Yaklaşık 3 haftadır kakası yeşile döndü 15 gündür de aşırı sıvı kaka yapıyor ama keyfi çok yerinde ateşi yok doktorumuz ısrarla normal diyor izmirde bi prof a gidiyoruz bu arada ama benim içime sinmediği için başka bir doktora daha gittik o da aslında normal dedi ama devam ettiği için bugün kontrole gittik ve 20 günde yalnızca 300 gr almış sütüm yetiyor doymasıyla ilgili bir problem yok keyfi çok yerinde huysuzluğu da yok. Bikaç kaka tahlili istedi yağ- şeker kaçağı var mı ona bakılacak tahlil için gittiğimiz yerde kistik fibrozis çıkmaz inş fln dediler?! Bu hastalıklara zaten topuk kanında bakılmıyo mu olsaydı eğer zaten aranmaz mıydık neden böyle bir şey söyledi bilmiyorum bütün dengem altüst oldu sizlere danışmak istedim. Sıvı kaka olması illa ishal anlamına gelmiyormuş hatta düzenli takip eden doktor evham yapıyorum diye benimle dalga geçti zaten düşük doğum ağırlıklı bebek az kilo alması normal diyor ama önceki aylarda niye az kilo almadı o zaman? Allahım ne zormuş anne olmak sürekli bir şeyleri yanlış yapıyormuşum gibi geliyo fiziksel olarak zaten zor ama bu gidişle akıl sağlığımı da kaybedeceğim