Berivankndmr Merve5844 maşallah bende bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım çok şükür küveze de girmedi 2200 gram doğdu 21 günlük olduk rabbim kimseye evladıyla sınamasın doktorlar beni çok korkutmuştu Şuan kucağımda o kadar güzel bir duygu ki rabbim herkese yaşatsın 🙏🏻❤️
aysegul1122 Berivankndmr kuzenimi geçen hafta doğum başlamış açılma yok ama sancı var diye yatırdılar. 35+3 te. Hemen ciğer geliştirici yaptılar. 2. Dozu da sonraki gün yapacaklardı. Bebek izin vermeyip 35+4 te doğdu. 3550 gram ve sağlıklı maşallah. Kuvöz de görmedi. Ama hem özel hem de devletin ilk dediği şey ciğer geliştirici vuralım acil oldu. Otizm yapar dendiğini ilk sizden duyuyorum. Tabi ki araştırmak lazım biraz daha yapmaz diye iddia etmiyorum çünkü bilmiyorum ama biraz daha araştırmanızı öneririm tek görüş ile ilerlemeyin.
Berivankndmr aysegul1122 biz yapmadık 37 haftayı bekledik ciğerleri gelişti sağlıkla kucağıma aldım çok şükür 🙏🏻
aysegul1122 Berivankndmr seçeneği olsa kuzenim de öyle yapardı ama beklemedi bebeği 😂 suyu filan geldi. 1 iğnelik vakit tanıdı bebeği 😂
Birseeen- Askm merhabalar yeni görüyorum bebeğiniz nasıl doğum yaptınız mı ? Yoğun bakımdan çıktı mı ?
Dilan_Deniz Berivankndmr sağlıkla doğsun bebeğiniz bnde ilk doğumumda 38 hsftalık hamileyim dememe rağmen inanamamıştı doktor ilk ultrason kağıtlarını gösterdik öyle inanmıştı gelişimi 34 te kalmıştı bebeğimin yatış verip direkt ciğer geliştirici iğneyi yaptılar 1 gün sürekli takip edip ameliyatla aldılar bebeğimi 19 gün yoğun bakımda kaldı sonra çıkmıştı
SmyEsciv Berivankndmr merhaba, allah anneli babalı büyütsün bebeğiniz nasıl şimdi ? Küveze girdi mi? Ve dedikleri kiloda mı doğdu acaba
Berivankndmr SmyEsciv merhaba çok teşekkür ederim 2200 gr doğdu küveze girmedi çok şükür durumu da iyi 6 gün sonra 2 aylık oluyoruz
SmyEsciv Berivankndmr rica ederim ne demek. Çok sevindim. Kaç haftayla uyumlu doğmuştu ciğer geliştirici iğne vurulmuş muydu size
Berivankndmr SmyEsciv hayır ciğer geliştirici iğne yapmadık 34 haftalıktım dediler ki riskli felan sonra 37 haftaya kadar uzan dinlen dediler 37 olunca doğuma aldılar bebeğim 36 haftayla uyumluydu çok çok zayıftı sağlık konusunda çok şükür hiçbir şey yoktu
SmyEsciv Berivankndmr cuma benim de doğum günüm var benim bebeğim de bayağı Zayıf doğacak Gelişim geriliği var o yüzden sordum bende
Cansu 37+0 Haftada planlı sezeryan olacağım daha önce gebelik zehirlenmesi yaşadığım için fakat doktorum iki gün öncesi ciğer geliştirici iğne vurulacaksın dedi bir yan etkisi varmı bebeğe bi zararı varmı yada o haftada iğneye gerek varmı çok tedirginim