Kubraakgn0 Tugcev Ya kusura bakmayın içinize şüphe sokmak istemedim sadece duyan eden varmı diye öyle konu olsun diye yazmıştım 🫠🫶🏻
Tugcev Kubraakgn0 estağfurullah hepimizin aklına bir şeyler takılıyor olur böyle şeyler 😀 insan içini rahatlatmak istiyor
yeschef-13 Kubraakgn0 saçmalamayın lütfen hamileyim ve babam vefat etti morga da cenaze de mezarlığada girdim ve girerimde
Ayliner44 Kubraakgn0 banada hamilelikte türbe ziyareti yapılmaz denilmişti gitmek istediğim türbeler vardı kaynanam götürmemişti bu yüzden. Ben daha sonra eşimle Süleymaniye cami ziyareti yaptığımda türbeleri gezmiştim çok şükür bir problem yaşamadım imşallahta birşey olmaz ☺️
Kelebekmisaliihayat Ayliner44 kötü düşünmeyin, bir şey olmaz. Böyle şeyler büyüklerin söyledikleri. Gerçekle bağlantısı yok
Kubraakgn0 Ayliner44 Ya ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum ama insanın duyduğu şeyler aklına takılıyor yinede ☺️
Kubraakgn0 yeschef-13 Tabikide girebilirsiniz zaten ben gelip burda hayır gidemezsiniz şöyle böyle demedim aklıma takılan soruyu sordum bilgisi olan duymuş yada duymamış olanlarda cevapladı burda illa girilir yada girilmez diye bişey söylemedim meraktan sadece sordum yorumunuz için teşekkürler yinede
Kelebekmisaliihayat Kubraakgn0 o konuda ben de öyle düşünüyorum. Kendim de başka bebekleri yakından temas ile sevmiyorum, en fazla uzaktan agucuk yapıyorum. Böyle düşünen insanlar var mı bilmiyorum, o yüzden başkası yaklaşırsa tedirgin olurum ben de …
Kubraakgn0 Kelebekmisaliihayat Evet mesela benimde yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı ama 2 ay kadar biraz bebiş büyüyesiye kadar bile gitmeyi düşünmüyorum bunu kendisinede belirttim ne kadar temiz titiz olsakta sonuçta onlar daha minicik ve bağşıklıkları çok zayıf olabiliyor ☺️🥰
Ozlemsncr Kubraakgn0 tabikide çok saçma bir batıl inanç ömrü veren rabbim süresini belirleyen de rabbim sirf sen hamileyken kabre gittin diye sence bebeğinin ömrünü kısa mı yapacak böyle şeylerle kendini üzme kafanı yorma rabbim herkesin çocuğuna sağlıklı hayırlı imanlı uzun ömürler nasip etsin