Aabbccc Kızlar 10 haftalık hamileyim bugün biraz fazla yürüyüş yaptım ayakta kaldım aşırı bir bel ağrım var acaip korkuyorum tüp bebek gebesiyim progestan iğne yapıyorum zaten😟
Okyanusolmak Aabbccc ilk haftalar yormayın kendinizi. Bebek bı tutunsun. 3. Aydan sonra başlarsınız. Hayırlı olsun
Afrasevde Korkma bu genel olarak tüm hamilelerde olabilecek bir şey bendede oldu çok fazla yürüdüğümde ayakta kaldığımda. fazla yormamaya calıs kendini hızlı yürüme dinlenerek yürü kendini yoracak seyler yapma 🤍 bel içinde egzersizler var onlardan yap
Aabbccc Afrasevde inan çok ağrıyor canım ilk defa bu kadar ağrı oldu ve çok yürüyüş yaptım bugün ondan kaynaklı uzanıyorum şuan dinleniyorum cnm
Aabbccc Okyanusolmak evet çok haklısıniz çok pişman oldum bende işlerim vardı onları hallettim baya zorladim ve çok şiddetli ağrıyor akintida da artış oldu biraz korktum
Aabbccc Afrasevde korkuyorum kız iyi gelmez diye 🙂tam böyle kuyruk sokumu bölümü ağrıyor üst taraf agrimiyor
Afrasevde Aabbccc tamam işte bacağada vurur o kalçayada sen masaj yaptır egzersiz yap bol bol pilates topunun üstünde youtube videolardan izleyip iyi gelir benim öyle geçti