gozdeee41 Progestan fitil nasıl kullaniyosunuz kizlar afedersiniz ben mi yerleştiremiyorum akşamları koyuyorum gece tuvalete kalktıgımda az bişeyi düşüyor nasıl yapmamiz gerekiyor anlatabilirmisiniz
Kubraakgn0 gozdeee41 Canım koyabildiğin kadar içeriye koy sürekli birazı geri geliyor zaten bende doktoruma sorduğumda vücudun ihtiyacı kadarını alıyor geri kalanını atıyor dedi ben sabah akşam kullanıyorum sürekli birazı peçeteye geri geliyor
Kbrbydk gozdeee41 yatmadan önce yatağa uzanıp bacaklarımı dizimi kirarak iki yana açıp fitili önce girişe bir koyuyorum sonra orta parmağımla iyice derine ittiriyorum. Biraz açık oldu ama😁😁😁
Esrackc gozdeee41 gece ağızdan alıyorum sabah fitil olarak kullanıyorum. Yatakta yarı uzanıp orta parmağımla ittirebildiğim kadar ileri ittiriyorum. Her türlü birazı geri geliyor gece yatarken koysam bile sabah kalktığımda birazı gelmiş oluyor.
Tz19_ Fitil icerde isini bitirince geri gonderiyormus disari doktorum boyle anlatmisti😄 bu arada gecmis olsun bende sabah aksam kullaniyrm Allah yardimcimiz olsun
numix Ben de kullanıyorum. Yatakta yarı uzanarak küçük bir ayna yardımı ile yapıyorum. Derin nefes alıyorum ve ittirebildiğim kadar ittiriyorum yarım saat kalkmıyorum
gozdeee41 Kbrbydk harika anlatmışsın ancak şimdi anladım bende öyle yapiyim bari çok sağol canım benim😇😅
Esrackc Gamze2706 yok ya ağızdan ya fitil olarak kullanılıyor zaten. Doktorunuz size fitil olarak kullan demediyse sıkıntı olmaz bence. Ben sabah ağızdan akşam fitil olarak alıyordum.