Kubraakgn0 Kızlar 9+4 haftalık olduk 3 gündür geçmeyen bir baş ağrım var sürekli enseden vuruyor çok şiddetli değil ama zonkluyor sanki böyle bu durumu yaşayan var mı sizce normal mi ?🥹
Mucizebebegim1 Kubraakgn0 bende böyleydim iki gün öncesine kadar parol aldım bide filtre kahve içtim yada granül kahve de içebilirsiniz sade çok iyi geldi bana geçti 🌸
zeynep_c Kubraakgn0 çok çektim ilk aylarda ama sonra geçti. özellikle enseden vuruyordu. buz koyup üstüne yatıyordum duşa giriyordum çok iyi geliyordu
Zey__23__ Kubraakgn0 benim de bir ara çok fena ağrıyordu enseden komple tüm kafam şdem bulamıyodu birde ağrıdan çıkartıyordum bu ara maşallah geçti bayadır olmuyor
Temmuzmucizesi26 Kubraakgn0 direk o haftalardaki halim geldi gözümün önüne kaç kere acilli oldum… parol serumlar takıldı. Size önerim yemeni ile bağlayın karanlık oda da telefonla uğraşmadan yatın ben telefonla çok uğraşınca tetikliyordu ve bol bol su için
Kubraakgn0 Aleynadd Günde 3 litre kadar içiyorum tansiyonumu sabahları ölçtüğümde normal baş dönmesi filan yaşamıyorum da ama 3 gündür bi türlü geçmiyor ağrısı dün gece gözlerimi bağlayıp yattım migrenim mi tuttu acaba diye hala geçmedi ama yinede
Kubraakgn0 chrysanthemum Benim hamilelikten öncede çok sık oluyordu kaç kere mr çekildim tomografiye filan girdim ama bi sonuç çıkmadı doktorlar herşey normal sinir stresten oluyordur diyorlar agrı tuttukca arveles içiyordum parol çok hafif geldiği için ama şuan içemediğimden parolda kesmiyor
Kubraakgn0 Mucizebebegim1 Parol içtim sabahlarıda sade türk kahvesi içiyorum tarçınlı ama bi işe yaramıyor diğer kahvelerle pek aram yok bu enseye buz filan uygululayın yazıyor internette ama geçirir mi hiç bilmiyorum
Kubraakgn0 Mucizebebegim1 Bide korkuyorum internette gebelik zehirlenmesi olabilir filan diyor ama dün kontrolümde hiçbir sıkıntı yoktu şükür bişey olur mu acaba
Mucizebebegim1 Kubraakgn0 buz iyi gelebilir belki bilmiyorum ki . Ayy baş ağrısı çok zor valla Allah şifa versin 🌸 yok ya internet zaten insanı ya verem ya kanser göstermese içi rahat etmiyor 😂 içinizi ferah tutun 🌸
ezooezz Nane yağı deneyin bir de isterseniz. Sürüp masaj yapabilirsiniz. Benimde bir hafta boyunca sürmüştü tansiyon hafif yüksekti ama belki hamilelikten etki etmiştir. En son başıma patates bağlayıp yatmıştım son çare olarak deneyebilirsiniz.
Kubraakgn0 ezooezz Deneyim canım doktoruma yazdım oda normal hormonlar değiştiği için oluyordur bol bol su içip dinlen vikisle şakaklarını ovala dedi bakalım onu denicem geçmezse bende gözlerime ve şakaklarıma patates bağlarım ☺️
Kubraakgn0 zeynep_c Deneyebildiğim herşeyi denemeye çalışıcam inşallah geçer şimdiye kadar geçer diye bekledim ama sürekli aynı malesef 🥹
Kubraakgn0 Mucizebebegim1 Hhahhaha aynen buz koydum biraz daha rahatladı sabaha geçmezse soğuk suyla yıkıcam ensemi 😂
Zey__23__ Kubraakgn0 benim de bazı zamanlar çok ağrırdı dediğiniz gibi stres diyolalar geçiyorlar hamilelikte de soruyorum doktora normdl birley olmaz geçer diyorlar 🤷