miranatlas Demtserkan benimde biraz düşük çıkmıştı ama doktorum bişey dememişti sonra rutin kardiyolojik muayene istedi benden kardiyolojiye gittim ve pıhtılaşma bozukluğu çıktı kan sulandırıcı verdi
Silan_Abdullah Demtserkan hematoloji ya da dahiliye ama öncelik hematoloji o bölüm vücudumuzda ki kanlarla ilgili bölüm adettken parça olarak gördüğün zaman bilki kan pıhtın çok az biz kadınlarda çok görülüyor
Demtserkan Silan_Abdullah psikolojim yerlerde şuan daha yeni kürtaj olduğum için burya nasıl foto atılıyor bilmiorum atsam da baksanız kesk
Silan_Abdullah Deletedmom_98 evet anlatmak istediğim bu testlerden sonra sebebi açıklanıyor yalnız hafife alma doktora görün ben kendim yaşadım benimki kötüydü biraz
Silan_Abdullah Deletedmom_98 ya internetle biz gidersek başımıza neler neler gelir sıkıntıdan internetete hemofili hastalarının özeliklerinden bahsetmiş
Deletedmom_98 Demtserkan değerlerini yaz kaldı ki doktor değiliz ki burada söylenilen her sey daha cok kafanı karıstıracak kimi cıkıp pıhtı atmıs diyecek kimisi değerin düşükmüş bundan kaynaklı diyecek halbuki alakası yok
Elifasell Demtserkan ahh bu kan sıkıntısı kuzum babam ITP trombosit düşüklüğü hastası kanı pıhtılaşmıyor. O yuzden biraz bilgim var. Aptt de tam tersi senin kanında normalden cok hızlı bir sekilde pıhtılaşıyor. Degerin kaç referens aralıgı onemli ve bence doktoruna hemen basvur. Hamilelikte tehlikwli olabilir.
Demtserkan Elifasell görsel ekleyemiyorum nerden oluyor bilmiorum, değerim 19 cıktı düşük değer refarans dışı yazıyor
Elifasell Demtserkan hatırladıgım kadarıyla 25 üstü olmalı sanki peki PLT değeriniz kaç onda bir sıkıntı var mı. Yanlış bilmiyorsam eğer şuan düşük olan değerinizden dolayı pıhtılaşma yaşadıgınız için PLT nizinde kontrol edilmesi gerek. PLT kanımızı pıhtılaştırmaya yarayan beyaz kan hücrelerimiz
Elifasell Demtserkan işte gordun mu muhtemelen plt yuksekliğinden dolayı apt dusuyor. normalden fazla pıhtılaşman var. Gebelik için demiyorum. Ama sağlıgın için acilen bir hematoloji bölümüne gitmen gerek. Allah korusun hiç beklemediğin bir anda kalbine beynine pıhtı atabilir. İstanbul da yasıyorsan. Prof dr Mahmut Bayık var fenerbahçe tarafında ofisi siddetle tavsiye ederim.
Demtserkan Elifasell korktum , kürtaj olduktan sonra plt normal oldu kan da ,,, gebe iken yüksek 380 normal değer 450 falan oluyor
Elifasell Demtserkan Acaba gebelikle alakalı bir dırum mu oluyor. Bence vakit kaybetmeden git. Öncesinden bilgi edinmiş olursun kuzum