msr33 Kızlaarr yazın doğum yapmış, ya da yapıcak olanlardan fikir istiyorummm🥺 bizim doğum temmuzun sonu ağustosun başı gibi olucak ve çok sıcak memleketteyiz, uzun kollu mu alıyım kısa kollu mu kafayı yedimm siz kaçar tane neler aldınız🫶🏻
snowglobe msr33 İlk kızım temmız sponu doğdu. İkinci de ortssında doğacak. 5 günlğkken kısa kollu giyiyordu. Kısa kollu alın . bi kaç uzun olsun belki gece cam açmak istersiniz sabah serin oluyor diye lazım olabilir. Ya da illa uzun lazım olacak bi zaman çıkar. Ama kısa alın hep . Zaten 0 3 ay olacak temmuz ekim arası. Ekimde nasıl oluyo yaşadığınız yer. Ona göre de biraz uzun alırsınız .
Okyanusolmak msr33 ilk doğduğunda uzun kollu. Hastaneler soğuk. Çıktığı yer sıcak. Üşür. Bı kaç gün duruma göre uzun kollu. Sonra yavaş yavaş kısa kollulara geçiş ;)
Maryhoney Ankara’da yaşıyorum oğlumu Ağustos ortasında doğurdum 5li 10lu hastane setlerini giyiyolar evet ama gündüz sıcağında zibinla durdurdugum belini de muslin örtüyle sardigim oluyordu sadece örtü sarmamin sebebi gaz problemi vardı. Eylül 15ine kadar bu şekilde geçti sonra alt üst takımlara geçtik 3-6 ay olanlara oğlum 4 kiloydu doğduğunda zaten çabuk büyüdü. Şuan 5 yaşında. Ayrıca 38+3 kız bebeğe hamileyim Nisan Mayıs icin önerileri bekliyorum 😁
Maryhoney msr33 yok işte geceleri set şeklinde giydirdim gündüz ev sıcak olduğu için o setin icinde zıbın var ya sadece kolsuz olan onla gezdik evde
msr33 Okyanusolmak bizim tahmini doğum 8 ağustos diyor ama içimden bir ses temmuzun son haftası gelicek diyor🥹
Okyanusolmak msr33 benimki de 11 Ağustos ama ilki sezeryandi. Bilmiyorum belki buna da gün verirler ☺️
anneyimben_46 msr33 bizde temmuzda doğduk ve çok sicak sehirdeyiz 38 dereceydi hep hiç kıyafet giydirmedm valla sadece zibinla durdu yaz bitene kadar
msr33 anneyimben_46 ya o kadar yenidoğan takım aldım boş yere o zaman😂😂 ya birde fotoğraf çekerim güzel anısı kalsın diye hepsini süslü aldım
Momcrn msr33 canım fazla takım alma hastane çıkışı falan sıcaktan isilik olur o yüzden zıbın giydir hep yazlık tulumlar var kısa kollu falan alabilirmisin uzun kol alıcaksan kış için takımlar al ama diğer türlü takımlar alma öyle fazla müslim kumaşları da öneririm terletmez
msr33 Momcrn valla ilk gebeliğin heyecanıyla 8 tane takım almış bulundum🙈🙈 bundan sonra dediğiniz gibi hep kısa kollu alıyım