Bsssr Çakmak erdem hastanesi dün doğum fiyatı aldım 14 bin dedi. 2 gün kalınıyor yapılacak rutin testler dahil orda doğum yapan var mı bu rutin testler neler hem benim hem bebek için sordum ama görevli çok bilgili değildi
sweetmom_ Bsssr Çamlıca Erdem de yakn zamanda akrabam doğum yaptı. 13 bin doğum dediğiniz gibi tüm bebek kontrol ve tahliller dahil. Sezaryen doğumdu onun ki. 2 gün kaldı.
Bsssr sweetmom_ benimde orda olursa sezeryan olcak ılk çocuğum sezeryan oldu aradan 7 yıl geçti ama rıske atmıyor 🫣. Yapılan testler neler bılıyor musun peki devlet mesela satılık göz işitme testı falan da yapıyor ya
Bsssr Asd123asd Gülçin Demirdöven doktorum evet memnunum güler yüzlü herseyı anlatıyor bıkmadan bakıp tek tek söylüyor
Svllkccc Selenkaa bende Gülçin hanıma gidiyorum hemen vermiyor bende istedim biraz daha yaklaşınca doğuma veririrm dedi şimdilik kartını verdi hastaneden odasına bağlanıp birşey sorabiliyoruz
Sefkat Erdem hastanelerin dogum sonrası sistemini sevmedim bence araştırın Dogumhane alt katta idi Bebek dogum sonrası kuvezsiz halde havluya sarılı hemsire kucağında yukarı çıkarmışlardi 4 yıl önce idi bence halen öyledirde
Elisam05 Sefkat yok öyle değil üst katta yeni binadaydi 2020de ben doğum yaptım hemen sardılar bebisi yanmda cektilrde güzel günlerdi çok memnunum oradan sadece ücretler çok fazla olmus