busbus14 Kızlar şeker yüklemesi yaptırmıştım tokluk 144 çıkmıştı tatlı ve hamur işi yemiyorum dün sağlık ocağında 3aylık birikmiş kan şekerime bakıldı normal çıktı böyle olması normal yani şekerim yok mu demek?
Newmommyy busbus14 50gr yaptırdıysan 100gr ile tekrar bakmak isteyebilir doktorun yada direkt diyet diyebilir. Şekerin yok değil ama yatkınlığın var dikkat etmende fayda var canım.
eceyc314 busbus14 3 aylık şeker, açlık tokluk düşük benim ama yüklemede şekerim çıktı. Doktorum diyet yapacaksın gebelik şekerin var dedi
busbus14 Eko93 biliyorum cnm zaten dikkat ediyorum evde de ölçüm cihazı ile takip ediyorum hep normal seyrediyo
busbus14 Newmommyy yaptıralı baya oldu zaten doktorum sadece evde dikkat edip ölçüm yapmamı söyledi onuda yapıyorum normal çıkıyo
busbus14 eceyc314 benimde açlık ve tokluk şuan normal çıkıyo evde ölçüm yapıyorum takip ediyorum yüklemede sadece çıkmıştı
eceyc314 busbus14 benimde öyle. Kaçamak yapmazsam çıkmıyor. Ama mesela bu akşam kalburabastı vardı çok severim dayanamadım sadece bir çatal yedim ve şekerim çıktı🤦🏻♀️ Belli olmuyor ama dikkat edince yükselmiyor.
busbus14 eceyc314 benim tatlı yediğimde o kadar yükselmiyo ekmek yersem eğer beyaz ekmek o yükseltiyo
eceyc314 busbus14 benimde çikolatada çıkmıyordu bu kadar. Şekerden sonra ilk defa şerbetli tatlı denedim daha da denemem