Gezenlady Kızlar ya burayla alakalı degil ama sormam lazımdı🙈 buzlukta bütün tavugum vardı bayadır da duruyodu, üstündeki tarih 26.03.2023lü biz 2024 deyiz bozulmuşmudur?zehırlermi kullansamm ??????
06Pembemavi80 Gezenlady 1 sene olmuş bacım ben cozulunce koku olmasa bile ben yemezdim boşver sende yeme
Umut_aras Gezenlady ben olsam yiyemezdim bir yıldır nerdesin diyor tavuk sana at bacım çoluğu çocuğu hasta edersin üstelik tavuk zehirlenmesi kadar kötü bişey yok
E_Duha Gezenlady daha önce markette çalıstım eğer donuk tavuk aldıysanız ve donuk dolabında tarihi geçmişse yemeyin ama normal tarihli alıp tarihi geçmeden buzluğa koyduysanız sorun olmaz da üzerinden baya bi tarih geçtiği için şüphede kaldım..
amayinedeiyiilerledim Gezenlady hiç çözülme olmadıysa tüketebilirsiniz. Buzluğa atılınca aynı tazeliğini korur. Ama dediğim gibi hiç çözülmemiş olması lazım ( elektrik kesintisi vs)
gggg1000 Normalde buzluktaki tavuğa bir şey olmaz . Çoğu zaman yiyemiyoruz uzun süre kalıyor . Ama yinede siz aklınızda soru işareti kalacaksa yemeyin .çünkü 1 sene olmuş tüketmeyeli