Bu konuyla ilgili dün youtubede bi kac video izledim bi video da kullanan bi anne bebek sallanmayi kodluyor gibi bisey tam olarak bi değilde benzer manada biseydedi hani 4-5 farkli modu oluyor ya çocuk için belli bi sure sonra gereksiz oluyor hepsine alışır herhalde bi sürü video izleyince net hatirlayamadim kolik bebekse iyi demisti dezavantaj olarak elektrikli oldigu için tasinmasi biraz sıkıntı yani atiyorum piknikte kullanamzsinız bide 6-7 aydan sonra daha haraketleniyor etrafi keşfediyor oturmak istemeyecektir o yüzden onlar çok pahalı kısa surelik icin o kadar para vermeye bence gerek yok bende dün bebek kendi haraketleriyle sallananana kucağından sipariş verdim de umarim memnun kalırım kullanımından katlanir olduğu için götürmek istediğim yerlere kolaylikla goturebilirim 13 kiloya kadar tasiyabiliyorlar genelde şimdi netten baktım ortalama 2.5-3 yaş 13 kiloya tekabul ediyormuş yani o zamana kadar bu elektrikli sallananlarda 2 yaşındaki bi bebek durmak ister mi bilemedim ama kendi haraketleriyle zip zip yapanlar daha eglenceli olur gibi geldi dün sipariş veridm bugun kararsız kaldım burda soracaktim post açılmış girem de dahil olam dedim 😂