Evetttt bende pozitif mi pozitif sezeryan hikayemi yazmaya başlayabilirimmm :) Öncellikle kısa ve öz tutmaya çalışcam ki herkes kendine gelsin özgüveni verebilirsin 🤭
01.04.2024 bir Nisan bebem Çağan Alp :))
O gün kontrolüm vardı benim kilolu olduğu için çarşamba gününden 1 nisana kadar bekledim sancım gelir mi diye doktorum demişti normal yaparsın sana güveniyorum diye tabii ki bebek kilo almazsa diye ekledi (: Ama bebişim kilo almıştı ilk doğum normal yapamazsın seni de bebeği de tehlikeye atamam dedi iyi ki doktorum böyle demiş. Neyse gittim 1 Nisan da kontrole doktor seni bu gün alalım sezeryana bekleme artık dedi 40+5 de 1 Nisan saat 14:49 da bebişim sezeryan ile dünyaya geldi. Benim için sezeryan çok büyük korkutucuydu asla ama aslaaaa öyle değilmiş gayet güzeldi herşey misler gibi girdim çıktım ağrım olmadı mı oldu tabi ki ilk ayağa kalkarken ama inanın asla o dayanılmayacak bir acı değil ilk defa damar yolu taktıran birisi olarak söylüyorum bunu şuan. Bol bol yürüyüş bol bol nescafe içtim baş ağrım olmadı herşey çok güzeldi rabbime teslimiyet ilk önce herşeyin bir kolaylığını veriyor RABBİM 💐🙏🏻 Biz 6 günlük olduk bile teyzeler :))
Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın aratmasın. Sizlere de kolay doğumlar dilerim inşallah hepiniz bebeğinize sağ Salim kavuşursunuz 🤭💐💙