sonsuzmasalim istkizannesi başta kız istiyordum ama erkek hissediyordum. erkek olduğunu öğrenince de öyle çok benimsedim ki iyiyiki erkekmiş demeye başladım çok mutlu oldum.🙈
Papatyapapatya istkizannesi fark etmiyor bana göre...eşim kiz diyip duruyor...ben erkek hiss ediyorum ama...
Nryseda istkizannesi canım benim iki kızım var dı. Erkek istiyorduk Allah var yani gönlüm den çok geçirdim. Çok ta dualar ettim. Rabbim kabul etti. 24+2 yiz. Oğluşumuz geliyor 🙏🙏😊
istkizannesi sonsuzmasalim bende tam tersini yaşadım. Erkek istiyodum ama kız hissediyodum. Kızım olacak😊
Nezahatozen nedense hep kız olarak hissettim bu zamana kadar eşim de oğlum diye seviyor bakalim nasibimizde hangisi varsa hayırlısı önemli olan sağlığı 😊
Ebruliiiii Nezahatozen benimde öyle ya ben kız hissediyorum eşim hep oğlum diye seviyor bakalım hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin başka bişey istemiyorum 🙏😊
Nezahatozen istkizannesi ay inşallah ama hayırlısı bakalim doktor ne diyecek sabırsızlıkla bekliyorum herkes oğlan hissediyor ama ben ilk baştan beri hep kız hissediyorum
istkizannesi Nryseda yaa maaşallah ne güzel kalabalık aile:) ben ikinci çocuktan bile korkuyorum bazen. Kızlarla hayat nasıldı peki etrafımda hiç kız çocuk yok bana biraz tavsiye olur🙈
Elizveannesi istkizannesi ilk gebeliğim erkek. Şimdi ise Rabbim nasip ederse kız olsun isterim. Takdiri ilahi artık. Ne gelirse baş tacı 🙏 Benim hissettiğimse erkek bebek 😌 Henüz belli değil Oğluma gardaş geliyor gibi😂
Kelebek123 13 aylık bir kızım var. Yine hamileyim. 6+6 yız daha. Oğlum olsun isterim inşalllaaaahhhhh.
istkizannesi Kelebek123 inşallah ikisini de tadarsınız çok heyecanlııı😍 ilk çocukta ikisi de olmadığı için ne olursa olsun diyor insan. Ama ikinci de olmayanı istemek normal😊
Nryseda istkizannesi evet 5 kişilik bir aile olucaz. Yani erkek evlat tadına bakmadık. O yüzden KIZLARIMLA hayat çok güzel. Çok vijdanlılar
Nezahatozen Ebruliiiii ya diyorum ki belki kizsa bu sefer şakasına kızım diye başlıyor sevmeye 😀 inşallah sağlıkla gelsinler
Ebruliiiii istkizannesi varrr canım ben kız olsun çok istiyorum dualar ediyorum hamile olmadan önce de hep kız diyordum eşimde oğlum diye seviyor bakalım hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah🙏😊
istkizannesi Ebruliiiii ay canımm benim inşallah gönlünce olsun. Bende hep erkek istiyodum ama kızım olacak. Başım gözüm üstüne Allah ne verdiyse🙏🏼