huysuz__ Esrashshshssh 18+1🙋♀️ çok şükür herşey yolunda🥰geçen çarşamba gördüm kızcemi, uyanık yakaladık çok komik hallere girip durdu ultrason boyunca🤭
Gizem9688 18+5 Sukur daha rahat artik. Anlik kasik agrilari ve su gibi akinti disinda bi sorun yok. En son 15 haftada gitmistim doktora. Pazartesi 19 hafta olcaz kontrolümüz var. Insallah bebişin de keyfi sağlığı yerindedir
Esrashshshssh Gizem9688 yerindedir canım bende perşembe gördüm bebisi siz afp diye bir kan vermiş miydiniz
Baharaksu Gizem9688 su gibi akıntıyı doktora sordunuz mu aynı durumu yaşıyorum öncesinde enfeksiyon ve kanama yaşadım şimdi bi anda akıntı geliyor su gibi korkuyorum
leyla3838 Şükür iyiyiz salı günü kontrolümüz var cinsiyeti öğrenirim umarım😍Başından beri rahat bi hamilelik bin şükür.Ara ara eğilince felan kramp giriyor karnıma onun dışında unutuyorum bazen hamile olduğumu 🤲😍
Esrashshshssh leyla3838 aynıyız valla çok şükür çok güzel birsys önceden çok korkuyordum ya ama simdi anladım ki böyle yani yapacak birsey yok bende perşembe öğrendim 100 de 100 erkek
Esrashshshssh huysuz__ maşallah suphanallah canım bize de cinsiyet göstermedi çikolata yedim gösterdi
huysuz__ Esrashshshssh ben geçen haftaya kadar 5 kez gittim muayeneye hep arkası dönük uyuyordu, öğlene randevu aldım son kontrolde ,bıcır bıcırdı valla ,artık öğleden sonra alıcam o saatlerde uyanık oluyo hareketlerini hissediyorum 😁
mammamiamama Benimde mide yanması dışında bir sıkıntım yok çok şükür🌸 22sinde detalıya gidicem bakalım
Gizem9688 Baharaksu sordum normal demisti. Benimki bi anda gelmiyor. Normal akinti gibi geliyor. Cok daha sıvı ve miktar olarak gebelik öncesine göre fazla sadecr
Baharaksu Gizem9688 bende hem bi su gibi hemde sarı akıntı geliyor aynı anda bu kontrolde sorucam ama daha kontrolüme 3 gün var