Haticemhy2727 Benim birinci kolaydı ikinci zor geçiyor oysa ikinci hamilelik daha kolay olur derlerdi 😁
hepoyleolurzaten__ Haticemhy2727 1inci ve üçüncü çok kötüydü 2inci hamileligim ve suanki hamileliğim aşırı rahat ve güzel geçiriyor 😂
-Themother- Haticemhy2727 ben ilk hamilelikte çok zorlandım. İlkinde 5. Haftadan 4. Aya kadar bulantı istifra olmuşken şimdi 8 haftalığım iştahım çok açık. Sadece bazı kokular midemi bulandırıyor 😅
Haticemhy2727 hepoyleolurzaten__ maşallah benim ilk bebeğim erkekti kolay geçti şuan hamileyim 13 haftalık cinsiyet bilmiyorum ama yorgun geçiyor ilaçlardan mi neyden bilmiyorum
Ftmhsyn92 Haticemhy2727 benimde öyle ikincisinin kız olduğu öğrendim, kalça ağrısı halsizlik baş ağrısı mide bulantısı
hepoyleolurzaten__ Haticemhy2727 benim üçü de erkekdi aynen aşırı halsizlik devamlı uyku hali vardı Şuan ikizlere hamileym yine bı erkek bı kız 17 haftamdayim deli gibi uykum var
Gzd0303 Bırıncı benı mahvettı hayatım bıttı resmen ama şükür ıkıncıde de oluyo telaşlar düşünceler agrılar rahatsızlıklar ama çalıştığım için belkıde gecıyo son anlar ne olur bılmıyorum ama ınsalh doğuma kadar ıyı gıder
Elfkzlky Haticemhy2727 birinci hamileliğim harikaydı. Hamilelik gibi geçmedi sanki ama 2. Resmen aziyet haline geldi artık 😂😵💫
dogurangaplumba Haticemhy2727 2. Daha zor kalkmak istemiyorum yürüyüş desen yok hareket desen yok sürekli yatıp uyumak istiyorum ama hareketsizde doğum olmaz onuda biliyorum acaba biri benim kafadan aşağıyı yürütüp getirebilirmi kafam yatsın 🤣🤣🤣
Hiratuba Haticemhy2727 hamile kalır kalmaz diş ağrım başladı doktorum da antibiyotik kullanma kalp atışına kadar dedi, başlangıcımız çok kötü oldu felaket bi ağrı diş ağrısı. İnsallah sonramız kolay olur. İlk kızımda da dokuz ay kustum
Elifyor Haticemhy2727 ilk hamileliğim kızdı daha rahattı bir sorun yaşamadım ya da ilk olunca o heyecanla mı anlayamadım bilemiyorum ama güzeldi. Bu hamileliğim cinsiyet belli değil daha ama zor geçiyor. sürekli yorgun ve uyku hali var hiçbir şey yapmak istemiyorum üstüne bir de domuz gribi oldum kendimi asla toparlayıp kalkamıyorum 😩
huysuz__ Haticemhy2727 ilk ikisi iyiydi valla, 3. Mahvetti beni ama 3 aycık mahvedişti😅 şükür geçti o günler..