Whitecolour Merhabalar, bat 4 Nisan. 2 Nisan kan testim negatif geldi. Bugün itibariyle reglim 2 gün gecikti. Bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Normalden farklı olarak göğüs uçlarım sızlıyor
CokCahilsinKeskeOlsen Whitecolour adetiniz düzenli mi eğer düzenli istemeden olmayabilir ama tabii yine bekleyin belki geçit döllenme olmuş olabilir
esra00ozdmr Whitecolour geç döllenme olabilir canım birkaç gün istersen tekrar dene yada stres ve mevsim değişikliğinden geç olacakta olabilirsin hakkında hayırlısı olsun
Serennn11 Olabilir benim oldu mesela soyle ikin gün önce erken gebelik testi yaptım adetime 3 gün vardı negatif ti bir gün geçince yaptım pozitif şuan 5 haftalık hamileyim
Whitecolour Serennn11 Serennn11 hayırlı olsun öncelikle, benim kan tahlilim negatif geldi direk idrar değil. Bilemiyorum stres de yapmıyorum aslında ama gecikmesi normal değil gibi bir de hiç olmazdı göğüslerim sızlıyor resmen
kindacute belli oldu mu canım sonucun? benim de şu an regl günüm ama negatif çıktı, göğüslerim sızlamaya başladı, kasıklarımda iki gündür regl ağrısı var ama sökülmüyor. merak ve stres içinde bekliyorum
kindacute Whitecolour değil canım ne yazık ki 3 gün sancı çektim sonunda söküldü önümüzdeki aya inşallah