BebekHrcn Doktor bişey demedi ama hiç anlamıyorum yazılardan falan cinsiyetde velli değil bakarmısınız
Kelebegimmm Turkiyede doktorlar aceba bilerekmi cinsiyyet soylemiyor🤔Azerbaycanda 12 haftasindan beri herkes cinsiyyeti biliyor dogruda cikiyor yani.belki birileri yazar yalnis cikti falan diye ama benim tanidigim herkesde oyle.
Zeyna_12 Kelebegimmm 12 de söyleyen çok doktorumuz var ama yanılma payı doğuma kadar var maalesef yani
Kelebegimmm Zeyna_12 en gec 16 haftasinda bilinir yani.ondan sonra ne yanilma olacak.cinsiyyet surekli deyisen bisey deyil sonucta.bizde vallahi 1 doktor en fazla 2 hamilede yalnis cinsiyyet soylese dilden dile dolasir adi ve kimsede gitmez😄
Zeyna_12 BebekHrcn gözükür ama en net 16 20 arası net olur bn 12 öğrendim yanlış çıktı 16 da kıza benziyor dedi 19 da kesin kız dedi
Mine-tayfun BebekHrcn haftalığını tek anladım ben kilosu felan yazmıyor ultrason da belli değil bu haftanda bebek çok net bir şekilde gözüküyor ama hastanenin ultrason cihazı eski diye sizinki çok belli olmuyor
BebekHrcn huysuz__ bir kızım bir oğlum var 3 düsünmüyorduk sürpriz oldu evde cinsiyet tartışması çıktı tabiki önce sağlıklı olsun ama kızım kız oğlum erkek diyor bende onlar içşn öğrenmek istiyorum 😂
Zeyna_12 Kelebegimmm en iyi 16 tı evet ama çoğu doktor söylüyor bugün bizim verdiğimiz cinsiyet her zmn tahmin doğumda Allah ne nasip eder bilemeyiz
huysuz__ BebekHrcn ayy bizde farklı versiyonuyuz bu hikayenin😁😅 1 kız 1 oğlan var bende , oğlum çok önemsemedi 😅kızım aşırı kız kardeş istiyordu ,onun şansına denedik , kız kardeşi geliyo çok şükür 🥰
BebekHrcn huysuz__ benim oğlum sütekli eli karbımda kardeşim nerde diye bütün süreci beraber yaşiyoruz kızım 14 yaşında çok umursamıyor oğlum 5 yaşında