Ask_ Biz dün hastaneye gittik normalde bebegım 15+3 gunluktu ama doktoruö 16 haftalık olmusuz dedı neyse sonra normalde d vitamını ve folık asıt kullanıyordum sonrasında dün feramat verdi sizede verdiler mi ve her hangi bir yan etkı yasadınız mı doktorum eger mıde bulantısı yaparsa bayramsan sonra baslayalım dedı yani resmen bayram zehir olmasın demek istedi
Limonlukekkk Ask_ demir hapı olarak gyneferon verdı folik asit olarak multivitamin olan vifolic kullanıyorum 17+4 üm
ipeklinaismom Ask_ folikasiti 3. Ay bıraktırdı. Ondan sonra decavit, feramat, coledan d ve magnezyum verdi. 8. Ayda decaviti kestik ocean mummy verdi..şuan doğuma 9 gün var magnezyum feramat coledan d ve ocean mummy kullanıyorum yan etki görmedim
Aylamom Ask_ feramat bende kullandim banada eczaci mide bulantisi yaparsa aksam icsin demis yani genelde bisey olmadi sabah ac ictim
2kucukbebis Ask_ 16 haftalık olmuşuz derken 16 hafta ile uyumlu gelişimi var demiştir. Gayet iyi gidiyor bebeğiniz 😊 Bana dediğiniz ilacı vermedi pregnacare plus kullanıyorum hamileliğin başından beri ve doğuma kadar kullanacağım başka ilacım yok.
Ask_ 2kucukbebis aynen bende dedım hocam 15+3 duk nasıl 16 hafta oda dedkı gelısımı guzel 16 olmus dedı bızımkı hep 2 gun ındeydı bu sefer 4 gun onden gırtı heralde anlaöadım ko
2kucukbebis Ask_ 2 haftaya kadar normal diye biliyorum benim kızımda yaklaşık 10 gün önden gidiyor doktorumuz gelişime göre haftasını da belirtip söylüyor o yüzden 😊
sorybaby Ask_ feramat kan ve demir eksikliği için canım bende çok kullandım onu kullanirken bana bi enerji geliyordu çok daha dinç oluyordum