Liyamm1 Elif_49 Benim degisti 17 haftalik kiz denildi 21 haftalik iken erkek denildi 😂 simdi 29 haftama girdim erkek degismedi 😂😂
miamom Elif_49 doktorum %100 kız dedi 13. Haftada, şu an tam 17. haftadayiz, eğer erkek olarak değişirse çiçekli böcekli tutumları olacak oğluşumun 😂
MucizeBeklerken Liyamm1 peki doktorunuz net kız demiş miydi yoksa büyük ihtimal kız falan mı dedi ve özelde mi baktırmıştınız
Liyamm1 MucizeBeklerken evet özelde hastanede baktirdim bana kemik yapisina 80% kiz dedi 😂 ve baska doktora gittim özel’e oda erkek dedi 🙏🏻 detaylida kesinlesti sonra
Yusragezer Elif_49 bir kız bir erkek dedikleri için beynim allak bullak oldu birde göstermiyordu bebeğim 😂
Elif_49 @Liyamm1 bacak arasıni gordü mü Yani görüpte kız mi dedi yoksa sadece kemik yapısı mi bide renkli dopplerde mi baktı kız dedi 😊😏
Liyamm1 Elif_49 hatirlamiyorum canim sadece buyuk ihtimal kiz dedi renkli degildi ultrason sadece kontrol amacli randevu 🙏🏻 Yurt disinda yasadigim icin 20 haftadan once cinsiyeti solemiyolar biz sorduk merak edip keske sormasaydimm😂😂
Elif_49 @Yusragezer banada devlette kızım olacak dendi bacak arası boştu bebişimin bir hafta sonra Özele gittim dün Kizce dedi yüzdelik verdi . İnsan ister istemez alışveriş yapmak istiyor ben bekliyim ayrintiliyi 💋o zaman teşekkür ederim