KucukPrenss Ablamın hesabıydı artık kullanmadığı için ben aldım bir selam vereyim dedim 12 haftalık hamileyim kız gibi görünüyor şuan netleşmedii siz nasılsınız ne kadar bebeğiniz 😻
hepoyleolurzaten_ KucukPrenss hoş geldin canım inşAllah sağlıkla alırsın kucağına benimde 2ci hamileliyim 14+1 kız gibi dedi ama bakalım burdaki bazı ablalar erkek söyledi ayrıntılıda emin olucaz🥰bir tane kızım var🥰Başlarda bulantılarım oldu ama kusmam olmadı sende nasıl?🥹
yaasemin KucukPrenss inşallah seninde bebişin sağlıkla gelsın cinsiyet belı olmadıgı için isimde düşünmedim bir oğlum var bunuda oğlan gibi hissediyorum ama kızım olursa ismi Lina olucak ☺
KucukPrenss yaasemin Ne güzel isim saglikla doğsun 🙏🏻♥️♥️ bende kız hissediyorum kız istiyordum kızım olursa İnci diye düşündük 😻
KucukPrenss hepoyleolurzaten_ ay herkesin ikinci üçüncü bebişi maşallah hiç yaşıtım ya da yeni anne yok galiba 😻 Kusmaktan ciğerim çıktı 🙈 ama heyecanla bekliyorum doktor kız dedi gösterdi bacak arası boş ama bir sonraki kontrolde teyit edelim dedi bakalım nasıl olcak
hayalim35 KucukPrenss daha 3.doğmadı ama 2 çocuklu çok güzel eminim doğumdan snra güzelliği daha da artacak 🌸
hepoyleolurzaten_ KucukPrenss benimde ilk hamileliyimde öyleydi 3 aya kadar her gün kusarak geçti ama bu hamilelikte bir defa oldu gerçekten her hamilelik çok farklı🥰
Haticeakgul KucukPrenss bende 2004 lüyüm ikinciye hamileyim bitane kızım var🩷 İkinci prensesim geliyo 19+4 günlüğüz 15+6 gunlukken öğrendik cinsiyetimizi detayli ultrasonda degismezsse🙄
Haticeakgul KucukPrenss 11 aylık olacak bu ayın 12sinde mayıstada bir yaşına girecek kızım 15 aylık olduğunda ben doğuma 😂