Arzu35 Kızlar yumurtlamamdan hemen sonra sol belim nasıl ağrıyor arka tarafı böbrek mi bel mi anlamadım ama ayağa kalktığımda ani hareketlerde ağrıyor basına böyle birşey gelen var mı amaa büyük ihtimal sol arka bel
Muzaffer Arzu35 belki bebek tutunuyor ağrı yapıyor diyeceğim ama bellide ciddi birşey . Bence alanında uzman birinden yardım alman.
Arzu35 Muzaffer bebek tutununca genelde kaşık da ağrı olur derler bide benim tek taraflı bel ağrım var hareket edince ağrıyor anlamadım
Cansu4 Böbreklerinde taş yada kum varsa ola bilir idrarını yaparken yanıyorsa sebebi Burdur anca Yok ise böbreklerin susuz kalmış ola bilir canım benim de aynı serenden ağrım oluyor ara sıra
Arzu35 Cansu4 su pek içmiyorum bu olabilir ama böbregimde sorun da olabilir geçmezse gidicem hastaneye
Cansu4 Svd1 ben 12 haftalığım ama bu 4. Gebeliğim bi bebeğimi de bu böbrek ağrısı yüzünden kaybetim malesef ama benim ki tamamen hastalık dı sizde öyle olmaya bilir doktorunuza gidin o daha çok yardımcı olacaktır
Svd1 Cansu4 cuma randevum var bi kez daaha olmustu sağ tarafına yatma basıyla baskı yapıyo böbreğine demişti büyük ihtimal yine öyledir 😔