Yaren3442 Minik civcivlerimize kavuşmaya son kaç ? 🐣 Ve İsim olarak ne koymayı düşünüyorsunuz 😍 Benim son 49 🥺😍
YeniGelinMeselesi Yaren3442 son 88 tabii beklenen tarih daha erken gelicek gibi hissediyorum😅 isim konusunda kararsız kaldık 3-4 isim var kura çekicez en sonunda 😅😂
Yaren3442 YeniGelinMeselesi bizde o kadar kararsiziz ki Alya koymaya karar vermiştim sonra fikrim.yine değişti doğacak daha isim yok 🥺
kitten11 Haticeburak06 nehir ismi o kadar güzel o kadar naif kiiii , kız kardeşim ben 16 yaşındayken doğmuştu ve ismini ben ver iştim nehir 😍 hep derdim ilerde kızım olursa adı nehir olur diye kardeşim olunca ona verdim bu ismi çok duru naif 🫶🏻 adıyla yaşasın berrak bir ömür geçirsin inşallah bebeğiniz 😍 sıra benim kızda ama ne isim vereceğimi bilmiyorum 😅
Nurcannedom Yaren3442 şafak 36 daha isımlerimiz belırsız Ikızlerıme hamileyim biri kiz biri erkek onerilere acıgım🥰😍
kitten11 141 ama bir ismimiz yokkk 🤣 defne, Asya, duru, inci şimdilik bunlar var ama içime sinmiyor snki hiçbiri
Zerda_arven mirayakpinar beimde 11 günüm kaldı 38+3 kızım olcak benimde aynıyız bizde arven ravza koyduk