Cnuryasar Ayımdayım 15 gün önce ilk çatlaklarım çıktı. Maşallah karnımda 1 tane bile yok ama belimin iki yanı minik minik bir de iki ön baldırım hafif çatladı. Ne değişti bilmiyorum ama bol su krem hep yaptım
orkide123p3t Cnuryasar maşallah canım bende yaptım bol su da içerim gebelikten önce de içerdim gebelikte daha çok içmeye başladım ama bence genetik ya
cihangirgozde lierac bio oil hindistan cevizi yağı badem yağı hepsini düzenli kullandım veee çatladım :')
Gizemmnur- orkide123p3t aynıyım belli 30.haftaya kadar felan seviniyordum catlamadim diye ama sonra bı basladi 😂😂😂 çok fena artık takmıyorum bende yapicak bişey yok diyorum 😀😀
ozkangulkilic orkide123p3t karnimda yok ama bacaklarımda neredeyse full bide damarlarda belirginleşti bacaklarım çok kötü 🥴🥺 ah oğlumun canı sağ olsun da nasıl düzelecek
Nazd1 orkide123p3t neleeeeer neleeeeer kullandım 26.haftamdayım ama asla engel olmadığım çatlaklarım var bir görsenizzzzz ağlarsınız😅 ne yapalım çatlak tedavisine gideceğiz artık duğumdan sonra zayıflayınca 😅
orkide123p3t Nazd1 yanlız olmadığını bil gerçekten sevindim ne diyim ben bi tek ben böyleyim sanıyodum galiba 😍
Nazd1 orkide123p3t yalnız değilisin güzelim🥰 zor bi durum ben ilk aynaya bi baktım bişey var kalçamın altında dedim şakaaa soğuktan kızarmışım sonra çatlak olduğuyla tanıştım😅
Mer3459 orkide123p3t benim ilk çocuğumda çok catladı ikincidende var suan 3.ye hamileyim onunda hakkı geçmesin dedim hiç bşsey sürmedim catladı mı bilmiyorum umrumda da değil ne kadar üzülüyordum eskiden çocuklarımdan hatıra canları sağ olsun çatır çutur çatlasınlar💃🏼💃🏼💃🏼
eminegizem Ben de çatır çutur catladim valla dört yil oldu doğum yapalı beyaz beyaz yarık yarık karnımın her yeri 😁
orkide123p3t Nazd1 😍✨ işte vücudumuz değişiyor biz değişiyoruz yeter ki bebeklerimiz iyi olsun sağlıkla doğsunlar ✨😍
Yusufeymenimm orkide123p3t ben dünya haritası gibiyim ilk oğlumda çatladım yok yok yarıldım 😅😅 parmak kalınlığındalar çok fazla güzellik salonunda yaptırdım ama pekte etki etmedi para tuzagı ya
Kbrbydk ozgezynp ya ben burda yazmıştım zeytinyağı badem yağı sarı kantaron karıştırıp kullanıyorum demiştim ama bana birkaç kişi gebelikte kantaron kullanılmıyor zararlı demişti. Tereddüt ettim artık kafam karıştı şimdi. Siz ne düşünüyorsunuz?
ozgezynp Kbrbydk ben de duydum birkaç kişiden düşük yapar diye ama ebe bir arkadaşımla konuştuğumda hayır zararı yok ciltten emilimin rahim kasını etkileyecek bir şey olmadığını söyledi açıkçası bana mantıklı geldi kaşık kaşık içmiyoruz ki sonuçta