Evhamlikurabiyeanne Doktkr tekrar gel haftaya dedi eger yine böyleyse perinatolojiye gözükürsün dedi basina gelen var mi cok kötüyüm
Melikemrvvv Evhamlikurabiyeanne canım havuç suyu iç bebeğin suyunu arttırdığını duymuştum bir arkadaşım da böyleydi 30. Haftasında hastanede yattı havuç suyu içerek 34. Haftaya gelmişti
Sevde11 Evhamlikurabiyeanne bol su için deveci armutu yiyin bir de havuç suyu, burada çok gördüm bunların suyu artirdigini
Eko93 Evhamlikurabiyeanne bnm 24.haftamda azaldi. Armut ye günde 2 defa taze sıkılmış havuc suyu iç 10 gün boyunca. Ve bol bol su iç, iyi geliyor 🙏🙏
asell13 Evhamlikurabiyeanne o haftalarda benimde başıma geldi günde en az 3 lt su sabah akşam havuç suyu ve bol bol deveci armutu yedim sabah akşam sade soda 10 gün sonra kontrole gittim sen naptın böyle suyu mükemmel seviyede artık bırak bişe yapma dedi
Evhamlikurabiyeanne Melikemrvvv deneyecegim tesekkur ederim daha cok basindayiz cok korkuyorum ya daha da azalarisa diye
asell13 Evhamlikurabiyeanne çok kişiden duydum ya o haftalarda bi su azalması oluyor korkma bunları dene düzelmese serumu bile var doktor gerek görünce takıyor